pondělí 2. září 2013

Měsíční chvástačka - srpen

Meme od Judith

Ač s podivem v měsíci srpnu mám neuvěřitelných 36 knih! No dobrá je to celkem uvěřitelné, pokud vezmete v potaz, že jsme si s Veru udělali výlet do Zlína do knižního outletu. Plus jsem měla v měsíci srpnu narozeniny a co jiného si přát než knihy?

Takhle vypadají všechny knihy dohromady.
První komínek jsem si koupila ve Zlíně, druhý komínek plus komplet Percyho jsem si koupila sama, pro radost a poslední jsem dostala na narozeniny.

Na tento komplet jsem pyšná, akorát mě trošku zklamalo, že knihy jsou v paperbacku, ale naštěstí to příběh nemění. První díl jsem už četla, mé hodnocení najdete tady, a na další díl se chystám a to v nejbližší době.
Další jsou dva díly dystopické Povstalecké trilogie, tu jsem si koupila, protože jsem chtěla nějakou dystopii a taky protože jsem měla slevu na albatrosmedia a nechtěla jsem, aby propadla.
Ve Zlíně jsem narazila na knihy Kevina Emersona, u kterých bylo napsáno, že je to jako Darren Shan a Harry Potter dohromady, tak to mi samozřejmě nesmí doma chybět. Ano, Adélka je zbrklá a až doma si všimla, že druhý díl je "po slovensky" a navíc je kniha vlepená obráceně, takže ji budu číst od konce. Tuším, že to je originální vydání. Jo a doma jsem i zjistila, že má ještě pátý díl, ten si pořídím později. Každopádně jsem na to dost zvědavá.
Od mamky na narozeniny jsem dostala konečně druhý díl Åsy a taky nový pátý díl.
Kriminálky mám ráda, tak jsem sáhla po třech dílech digirománu Level 26, který je od tvůrců Kriminálky Miami, Las Vegas a New York. Na hodnocení prvního dílu se můžete podívat tady.
U Temného anděla, jsem též zjistila, že je na světě ještě jeden díl...
Sáhla jsem i po novém (moc pěkném) vydaní knihy Město z kostí, které se právě snažím přečíst, ale moc mi to nejde, snad budou ostatní díly lepší.
Nesmí mi chybět ani nový díl Ságy Lartena Hroozleyho, jehož hodnocení najdete tady.
Knihu Láska za časů cholery mám od kamarádky, která se nevzdá a najde klasiku, která se mi zalíbí. Knihu Labyrint růže jsem si koupila protože se mi líbilo, jak je udělaná. Nevím jak to popsat, kdo ji má, tak jistě ví.
Konečně jsem si pořídila knihu Dech, kterou jsem chtěla už hrozně dlouho. Knihu Městečko Pines jsem si koupila jelikož se mi líbí obálka a protože mi bylo blbé odejít z knihkupectví s prázdnýma rukama. Knihu Hvězdy nám nepřály jsem si chtěla přečíst, ale nechtělo se mi za ni dávat tolik peněz, byla jsem příjemně překvapena, když mi ji dala kamarádka k narozeninám. Hned jak dočtu Město z kostí, tak se na ni vrhnu.
Dvanáctku mi dala mamka na narozeniny a knihu Poslední rituál mám od Veru. O Zahradě kouzel říkala paní ve Zlíně, že je to moc pěkná kniha a doporučuje ji.
Na knihu Yes man se těším, mám ráda ten film, chtěla jsem si ji koupit, ale byla moc drahá a v outletu ji měli snad jen za sto korun, tak sem ji musela mít. Knihu Smrtící záře mám taky od Veru, bohužel je to druhý díl...
Povídkové knihy moc nemusím, ale pokud je od Joea Hilla tak po ní s radostí sáhnu, on je prostě po tatínkovi a jak uvádí anotace: "Joe Hill je totiž pěkně zákeřnej parchant."
Tak to je vše. Kdyby jste náhodou nějakou knihu z výše uvedených měli přečtenou, napište jak se Vám líbila, budu jen ráda :)

2 komentáře:

  1. Novou knížku od Hilla si taky plánuji pořídit. Četl jsem ukázku na XB-1 a vypadá to skvěle. Jak jinak.

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé kousky! :) Můří deníky mám doma. Dech jsem četla a moc se mi líbil :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář potěší. Děkujeme :)