středa 4. prosince 2013

Měsíční chvástačka - Listopad

Meme by Judith.

Listopadová chvástačka je o něco málo chudší, ale s knihami jsem nadmíru spokojená. Znáte to, je před Vánocemi, finance se tenčí a jste rádi, že si koupíte aspoň pár knih. Já si tento měsíc koupila 5 knih. Dobře jen dvě, tři z nich mi koupil táta v LK.
Doufám, že Ježíšek vidí, že jsem hodná a mamince pomáhám, tak příští měsíc budu mít minimálně třikrát  tolik knih. :)
Seznamte se s mými listopadovými přírůstky:


Původně to vypadalo, že za listopad budu mít jen dvě knihy, ale pak mi tři další koupil můj milovaný tatínek, který mě vzal do Levných knih. Což on obyčejně nedělá a jsem ráda, že jsem ho zrovna já zastihla v takové náladě.


O knize Monument 14 jsem tady básnila hned jak jsem dočetla první díl, na knihu jsem se hrozně těšila a vím, že budu muset čekat ještě na další díl, tak si tady ten ještě chvíli schovám, než ho přečtu. Na knihu Velký Gatsby, která je z Levných knih, jsem vážně zvědavá, nečekala jsem, že je tak malinká a útlá. Chovaní nočních motýlů je také z Levných knih. Hrozně se mi líbila ta obálka.


A ano, děkuji ostatním blogerům, kteří mě nevědomky upozornili, že v Levných knihách mají i knihu 15 minus! Nechtělo se mi za ni dávat tolik peněz, protože ke knize přistupuji s určitou skepsí, jelikož ji napsal čech. Ale stejně jako hodně blogerů si ji kupuji hlavně díky recenzi, kterou natočila Rodaw z Knihánkova
Kniha Žhavý hrob, je třetím dílem od islandské spisovatelky Yrsy Sigurdardóttir, ještě mi chybí dva díly a je to. Ale na čtení se už vrhnu...

Tak to je tento měsíc vše. Užijte si Vánoce a hlavně přeji hodně knih pod stromečkem :)

2 komentáře:

  1. Monument 14 i 15 minus jsou úžasné knihy!! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nebýt tebe, tak bych si knihy myslím ani nekoupila... No Monument možná ano, ale 15 minus určitě ne.... Jsem na to zvědavá :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář potěší. Děkujeme :)