pátek 3. ledna 2014

Měsíční chvástačka - Prosinec

Meme by Judith.

Máme tady další chvástačku a to z měsíce, ve kterém byly i Vánoce (kdyby to náhodou někomu uniklo nebo na to zapomněl). Doufám, že i vaše Vánoce byly tak plodné jako ty moje. Na začátku prosince jsem si koupila jednu knihu, na Vánoce jsem dostala knih 12 a na každoročním náletu na 30%-ní slevy v Knihkupectví Dobrovský jsem si pořídila 5 knih. Takže dohromady za měsíc prosinec jsem nastřádala 18 knih.


Omlouvám se za kvalitu, ale lepší světlo asi bude až v létě, i když v mém tmavém pokoji nebude asi nikdy, ale v létě to snad bude lepší. Takhle vypadají všechny knihy pospolu.


I když jsem četla od Jo Nesba pouze Lovce hlav, Levhart mi nesmí chybět. Už se blíží vydaní Červenky a můžu se směle vrhnout na všech 8 dílů, na které se zatím jen práší na poličce. Písečného muže jsem začala číst na Nový rok a jsem nadšená, do konce týdne se snad objeví recenze. Led v žilách je čtvrtý díl s vyšetřovatelkou Tórou a jak uvidíte na další fotce dostala jsem na Vánoce i díl pátý.


Takže od Yrsy mám všech pět dílů, takže můžu začít číst první díl, už se těším. Konečně jsem i hrdá majitelka knihy Vteřinu poté, tak snad mě kniha nezklame. Slepý instinkt jsem dostala od Veru na Vánoce. Kupovala to i svojí mamince, mě se to líbilo a na Vánoce mě Veru překvapila, když mi knihu taky koupila.


Knihy Iluze a Osud jsem dostala též od Veru, první díl Křídel se mi líbil, tak uvidím jak to půjde s dalšími díly. Knihu Proutkařka jsem původně koupila Veru, ale pak jsem zjistila, že je asi na ni strašidelná, tak jsem knihu dala mamce ať ji někomu dá na Vánoce a mamka ji nakonec dala mně. Znáte tuhle knihu? Líbila se vám?


Sériál The Walking Dead mám ráda, tudíž mi knihy nesměly chybět a mamka byla tak štědrá, že jsem oba dva díly našla pod stromečkem. Do projektu Knižíšek mi dorazila kniha Monument 14 od Míši. Kvůli vlastní blbosti (nenapsala jsem si seznam knih, který jsem posílala do projektu) jsem si Monument koupila už v listopadu, tak ten od Míši nechám a ten co jsem si koupila pošlu dál. Ale Míši moc děkuji, i tak mě dárek potěšil a byl moc hezky zabalen.


Joe Hilla i Stephena Kinga musím mít a tihle dva pánové na mě nečekaly pod stromečkem, tak jsem si je koupila sama. Knihu Koralina si chci přečíst už od té doby co jsem viděla tu "pohádku".


První řadu Dextera jsem sledovala a docela se mi to líbilo, tak proč si nekoupit tři knihy o něm v jednom a ještě k tomu jen za 69 korun? Město ze skla má úžasnou obálku, měla bych se vrhnout na druhý díl, do kterého se mi moc nechce. Knihu Den co den jsem si přála, ale Veru říkala, že se to nehodí k mému stylu, ale i tak jsem si ji koupila, protože ten nápad se mi fakt líbí. Vám se kniha líbila?

Tak myslím, že mám co dělat abych všechny své nepřečtené knihy přečetla, takže leden bude opět na knihy chudý. Co vy? Donesl Vám Ježíšek knihy, které jste si přály?

3 komentáře:

Každý komentář potěší. Děkujeme :)