pondělí 31. března 2014

Měsíční chvástačka - Březen

Meme by Judith.

Vítám vás u chvástačky za měsíc březen. Jako první fotka všech knih:


Ano, neklame Vás zrak. Za měsíc březen nemám žádné nové přírůstky. To znamená Veru, že si prohrála sázku. Heč heč. Ale abych vás neochudila o článek, tak Vám sem dám pár fotek z mého víkendu.


V sobotu jsem si udělala s rodiči výlet do Olomouce do Šantovky, kde mi mamka koupila tenhle pěkný sešit, do kterého si budu psát recepty. Jelikož jsem se teď nějak rozpekla a magnetky na lednici už mé recepty neudrží. Taky jsme nakoupila ingredience na sušenky, které jsem pekla v sobotu večer.


V Šantovce v knihkupectví Dobrovský jsem ukořistila záložku k nové knize Stephena Kinga, která má vyjít 10.dubna. Záložka se mi moc líbí a už se těším jak si knihu koupím. Záložka byla zadarmo, prostě tam ležely v regálech u kingových knih. 


Tady ta fotka je trochu nekvalitní, protože je focená mobilem. Fotka je z neděle, kdy u nás bylo opravdu krásně. Tady vidíte i můj výtvor. Sušenky podle Verunky z Knižního přátelství. Jsou moc dobré a všem doporučuji. Jedny jsou s ovesnými vločkami, rozinkami a čokoládou a druhé jsou skořicové. Všem doma moc chutnají.

Nebojte, chvástačka za duben už bude s knihami, už teď mám vybrané nějaké adeptky a čekám na nového Kinga. Jako správný fanoušek si nemohu nechat ujít pokračování kultovního Osvícení.

7 komentářů:

  1. Fotkou nových "přírůstků" si mě hodně pobavila:) Mně to nikdy nevyjde, že bych si nekoupila ani jednu knihu, vždycky narazím na něco v bazaru nebo v Levných knihách. A sušenky vypadají dobře:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jsem byla v sobotu v Olomouci, tak jsem málem nevydržela a něco si koupila, ale sázka je sázka a kdo rád nevyhrává? :D

      Vymazat
  2. Super knihy! :D To se mi snad nikdy nestalo :D Sušenky od Verunky jsou výborné a sešit moc pěkný, mám na ně úchylku! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem hrozná,vždy si koupím nějaký hezký sešit a přijde mi líto do něj psát :-D

      Vymazat
  3. Úžasné fotky s atmosférou a ty sušenky podle mého receptu mě potěšily ani nevíš jak. A moc hezky se Ti povedly. Jsi šikulka... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) tvoje recepty miluju. Skoro každý víkend upeču dva druhy. Zrovna máme na stole s ovesnými vločkami a ještě banánové s čokoládou. Zítra se chystám na banánový chleba. To já nejsem šikovná, to ty seš,já se jen opičím. :-D neustále mě inspiruješ. Tvoje recepty jsou fakt nej :-)

      Vymazat
  4. Ano, prohrála jsem, takže v létě čtu Musíme si promluvit o Kevinovi.. Ach, jsema si kapku smutná :D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář potěší. Děkujeme :)