sobota 31. května 2014

Měsíční chvástačka - Květen

Meme by Judith.

Poslední dva dny sleduji, jak se s chvástačkami roztrhl pytel, tak se přidávám k davu. Článek nebude moc dlouhý. Za měsíc květen jsem si pořídila 5 knih. Snažím se držet na uzdě a jak vidím, tak se mi to docela i vede. Tak se pojďme podívat na těch pět krásek.


Konečně jsem si na bazaru databáze knih pořídila první díl Paranormálů, ta obálka je prostě úchvatná. V Dobrovském měli zase nějaké slevy, tak jsem si chtěla pořídit nějakého Kinga. Nemohla jsem se rozhodnou mezi Pulsem, Pavučinou snů a Pytlem kostí. Na všechny knihy jsem viděla filmové adaptace, tak jsem se nakonec rozhodla pro Puls, jelikož ten film se mi fakt líbil. Za pár dní jsem se do Dobrovského vrátila a koupila si konečně třetí díl z Oddělení Q. Tento měsíc mám v plánu si skočit pro díl číslo čtyři.


Tyhle dvě klasiky mi koupila mamka, využili jsme akce nakladatelství Omega na 1 + 1 knihu zdarma. Obraz Doriana Graye jsem chtěla už dlouho a nakonec mě přesvědčila jedna pěkná recenze na blogu, jehož jméno mi vypadlo. Přemýšlela jsem co si k Dorianovi vzít, přece jen to bylo zdarma, tak proč toho nevyužít? Tak jsem sáhla po krásné Naně. Obálka je moc pěkná, pokud se mi kniha bude líbit, tak využiji akci ještě jednou a pořídím si Zabijáka a Břicho Paříže.


 Jak se tak dívám, tak článek je spíše o tom co si chci koupit, než co jsem si koupila. Pokud jste nějakou z knih četli, budu ráda když mi napíšete jak se vám líbila. 

10 komentářů:

  1. Pěkné kousky, já se rozšoupla víc, ale tak ono Svět knihy a tak no :) Olsena bych si také ráda přečetla konečně někdy a Kinga taky, ostuda, ale pořád se k němu nějak ne a ne dostat :) Obraz Doriana Graye mám celkem ráda, i když je to takové zvláštní čtivo, zato Nana mě tolik neuchvátila, nebylo to špatné, ale ne skvělé pro mě, tak jsem zvědavá, co budeš říkat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já od Olsena četla zatím jen Ženu v kleci a ta se mi hodně líbila. Já jsem hlavně zvědavá kdy Nanu a Doriana přečtu, už bych po nějaké klasice mohla sáhnout. Za to se zase stydím já :-D

      Vymazat
  2. Super kousky, Puls od Kinga se mi moc líbil :) Na Nanu a Doriana Greye se musím ještě podívat. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zlodějka duší a Nana vypadají absolutně zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  4. na Zlodějku duší se taky chystám, obálka je moc pěkná a hodně mě zaujala anotace a Obraz Doriana Greye vypadá opravdu správě děsivě :D pěkná hromádka ;-)

    jinak jsem vás obě, holky, nominovala do Bloger TAGu, takže pokud se zapojíte, budu ráda, pokud ne, tak se nic neděje ;-)
    http://zefill.blogspot.com/2014/06/bloger-tag.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé děkuji za nominaci... :) Určitě na to mrknu a Veru beztak taky :)

      Vymazat
  5. KInga závidím heh, dlhšie som od neho nič nečítala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já četla naposledy Lunapark a moc se mi líbil. Doporučuji :-)

      Vymazat

Každý komentář potěší. Děkujeme :)