pondělí 21. července 2014

Ještě než začnu... úvod


Ahoj :)
Představuji Vám nový projekt "Ještě než začnu...". O vytvoření tohoto projektu přemýšlím už pár týdnů. Možná jste si někteří všimli, že jsem na blog přestala dávat projekt Bylo nebylo, který moc nevyhovoval mým požadavkům. Sice jsem si projekt upravila a publikovala vždy když jsem začínala novou knihu, ale pořád to nebylo ono. Tak jsem si řekla, proč nevytvořit vlastní projekt "ušitý na míru".

Pravidla jsou jednoduchá a můžete si je upravit podle sebe (teda kdyby jste se náhodou k projektu chtěli přidat). Projekt je tu proto, aby Vás seznámil s knihou, kterou jsem vytáhla z poličky a rozhodla se ji začít číst. Některým fotka obálky vlevo moc neřekne a ne každému se chce hledat o knize informace. 

Takže pokaždé když začnu číst novou knihu, přidám článek do projektu a s knihou Vás seznámím. Anotace, nějaké fotky, jak jsem ke knize přišla. Prostě co mě napadne abych Vás na knihu také nalákala. Výjimkou nejspíš budou knihy do projektu "Sklenice plná knih", které mají vlastní článek, takže by bylo zbytečné psát dva, ale ještě uvidím.

Na první článek do projektu se můžete těšit dnes večer a nebo zítra (podle toho jak dočtu Dextera).
Snad se Vám projekt zalíbí.

Adelica

3 komentáře:

  1. Těším se na články v tomto projektu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten projekt vypadá vážně dobře. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. To vypadá dost dobře ^^ Přemýšlím, že bych se do toho taky zapojila, mohlo by to být zajímavé :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář potěší. Děkujeme :)