středa 27. srpna 2014

Miss kniha no.1


Úvodní článek s informacemi k jednotlivým kategoriím můžete nalézt zde.

Všechny knihy této středy pohromadě


1. Čarokrásná víla


Zahrada kouzel je jasná favoritka pro tuhle kategorii, je tajemná, okouzlující, záhadná a pro mě osobně dechberoucí, obálka mě úplně vtahuje do místa na ní a působí skoro až uhrančivě.

2. Holka krev a mlíko



Jen málo knih v mé knihovně se může pyšnit takovými rozměry jako právě kompletní Sherlock, jednoduchý a vyladěný vzhled jí navíc přidává na stylovosti, je to taková dáma mezi knihami, prostě krásná.

3. Romantická duše


Ač jsem knihu ještě nečetla, při prvním pohledu je mi jasné, že za těmihle deskami se skrývá pravá romantická duše, barevné listí, dívka v šatech s rozevlátými vlasy, barevné vyladění, to vše je naprosto výmluvné.

4. Paní nevyzpytatelná


Ať se dívám, jak se dívám, nejsem schopna říci, jaká by kniha měla být, je na první pohled zajímavá a krásná, ale pro mě naprosto nečitelná, plná písmenek a s jednoduchým a přesto matoucím motivem.

5. Ledová královna


Zimní oběť je jasná ledová královna - nemilosrdná, krutá, krásná, ale nutí mě k ostražitosti, dokonce takovým způsobem, že ji mám doma už rok a její čtení stále odkládám, nemůžu se dočkat a zároveň se bojím začít.


Tak, takové jsou výherkyně tohoto kola. Oslnili vás tak jako mě?

Do budoucna se dá počítat s tím, že budu pro focení knih volit i přitažlivější prostředí než stůl ve svém pokoji, počasí focení venku však poslední dobou příliš nepřeje a tak jsem zatím zvolila suché domácí prostředí bez dekorací. Ráda bych postupem fotila i fotky zajímavějšího rázu, ne jen tak knihy "naholo", což je pro mě výzva, protože fotit příliš neumím a ani to moc nedělám, takže uvidíme, jak se to vyvrbí!

6 komentářů:

  1. Mě by potěšilo, kdyby třeba u každé knihy byly dvě větičky, proč tedy vyhrála. Fotky jsou fajn (těším se na ty s dekoracemi až něco vymyslíš), ale moc mi neřekly a nevím tedy, zda by mě měly zaujmout jen obálkou nebo i něčím jiným. Nápad je to skvělý, jen bych ho ještě trochu dotáhla a bude (pro mně) perfektní. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tomhle jsem přemýšlela a nakonec jsem to při přípravě článku neudělala, protože se znám a vím, že jak začnu psát, mám problém napsat dvě věty a ne padesát :D ale děkuju za připomínku, tak já to zkusím, asi by to tak bylo lepčejší! :)

      Vymazat
    2. Naprosto rozumím. :D Taky se většinou rozepíšu více, než bych chtěla/měla. Myslím, že teď to má tu sladkou třešničku na závěr, která to celé podtrhuje. :)

      Vymazat
    3. Super, tak to jsem ráda! :)

      Vymazat
  2. Zahrada kouzel je vážně dechberoucí víla!! :) moje osobní favoritka. Jinak souhlasím s prvním komentářem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hned jsem si ji v téhle kategorii představovala, výhru měla jistou. Dobře, sdělím i důvody svých rozhodnutí :D

      Vymazat

Každý komentář potěší. Děkujeme :)