úterý 30. září 2014

Měsíční chvástačka - září

Meme by Judith.

Máme tady další chvástačku, tentokrát za měsíc září. Záři bylo celkem plodné, teda né, tak jako srpen, ale nestěžuji si. Za měsíc se mi nastřádalo 8 knih. Všechny jsou úžasné, tak si je pojďme představit.


Knihy spolu vypadají krásně. Samozřejmě se na všechny těším, jak jinak. Jinak bych si je asi nepořizovala, no ne?


Tyto tři krásky jsem dostala na svátek od Veru a kamaráda Marťu. Knihu Dovolená s tátou mám od Marťu, kniha vypadá pěkně, oddechově a podle anotace bude asi i vtipná. Vidím to, co vrah je od Veru stejně jako Zapomenutá, která má krásnou obálku.


Jako správný milovník Doctora jsem si nemohla nechat tuhle knihu ujít. Jsem na ni zvědavá protože Doctor je prostě úžasný "člověk". Knihu si šetřím, abych dlouho nemusela čekat na další díl, který vyjde v lednu. Ani mně nemohl chybět první díl ze série Labyrint, jehož filmovou verzi jsem shlédla v kině. Hodnocení na knihu najdete tady. Kniha Třetí hlas mě potěšila. Vůbec jsem nevěděla, že má kniha vyjít. Brouzdala jsem tak po netu a náhodou objevila, že už je v prodeji. Hned druhý den jsem si pro ni jela. Na tuhle se obvzlášť těším, jelikož první díl (Skočný příliv) byl naprosto úžasný.


Tyto dvě knihy jsem ukořistila, když Jota slavila narozeniny a měla slevu 30% a poštovné zdarma. Na Zimní příběh mě nalákala Žanetka, která mi doporučila film a když jsem viděla, že vychází i kniha, řekla jsem si, že si ji ještě před filmem přečtu. Kolem knihy Ta druhá zapisovatelka jsem pořád chodila a nevěděla jsem zda by se mi líbila. Nakonec mě přesvědčila recenze u Verunky z Knižního přátelství

Doufám, že se mi knihy budou líbit. Četli jste nějakou z nich nebo se na ni chystáte?

9 komentářů:

  1. Závoj smutku jsem si také pořídila :)
    Moc hezké knihy.

    OdpovědětVymazat
  2. Nemůžu si pomoct, ale stejně ti Zimní příběh závidím! :) Jinak pěkné knížky ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem četla Zapomenutou a hodně se mi líbila a chtěla bych si přečíst knihu Ta druhá zapisovatelka :)

    OdpovědětVymazat
  4. Závidím Zimní příběh, já se na něj koukala v knihkupectví, ale ta cena byla hrozná :/ Nakonec jsem koupila Osudný polibek od Maggie :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zimní příběh, páni, krása! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nevedela som, že Zimný príbeh je tak hrubý. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Zimní příběh mám tři týdny objednaný a netuším, kde se mi zatoulal, takže velká závist :-) Jinak Zapomenutou mám doma i já

    OdpovědětVymazat
  8. Jsem ráda, že se Vám knihy líbí. Zimní příběh se mi líbí, schovávám si ho na dlouhé zimní večery :) Pokud si ho koupíte nebo půjčíte, můžeme se domluvit na nějaké společné čtení ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zimní příběh mi včera konečně dorazil a ta obálka i pod přebalem je krásná :-) na knihu se neskutečně těším a jsem pro společné čtení :-)

      Vymazat

Každý komentář potěší. Děkujeme :)