pátek 24. října 2014

Ještě než začnu... (13)


Ahoj,
vybírání knih je hrozná dřina, ale nemožnost v noci usnout mi pomohla a nakonec se do výběru dostaly dvě knihy. Aliance a Bubble, knihy, které uzavírají dvě úžasné série. Nakonec vyhrála kniha Bubble od švédského spisovatele Anderse de la Motty.  Knihu jsem si koupila na konci letošního dubna, ale neměla jsem přečtený předchozí díl. Nakonec jsem si dala re-reading prvního dílu. Na hodnocení předešlých dvou dílů se můžete podívat tady.


Anotace:
BUBBLE završuje trilogii originálních švédských krimirománů o prostředí IT technologií a sociálních sítí, jejich ovládání a zneužívání. GAME a BUZZ rozehrály nevyzpytatelnou Hru o (ne)alternativní (ne)kontrolované (ne)virtuální realitě. Hlavní hrdina HP se sice snaží ze Hry vymanit, ale poté co jeho sestra Rebecca narazí na jistou léta neotvíranou bankovní schránku, nebezpečí je zpět. A větší než kdy předtím... BUBBLE přináší dramatický a aktuální příběh o tom, jak se snažíme budovat bubliny bezpečí ve světě, který je nepřetržitě digitálně sledován. Velké i malé bubliny však mají jedno společné: dříve či později prasknou...





2 komentáře:

  1. Objevte eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde miliony klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

    Kolektivní rozum Obchodníci, kteří využívají eToro's CopyTrader™, mají o 60 % větší pravděpodobnost výhry

    227,651,647 - Otevřené obchody na eToro

    OdpovědětVymazat

Každý komentář potěší. Děkujeme :)