středa 3. prosince 2014

Číst se (ne)dá všude no. 5


Úvodní článek můžete nalézt zde.

Tentokrát nejsem na fotografiích pouze já a kniha, mám společnost!

Před nedávnem jsme si pořídili nového pejska. Slečnu Rotvajlerku. Je úžasná. Později bych vám o ní ráda řekla více, pokud to někoho zajímá, ale to sem nepatří. Ale s knihami to moc neumí. Můžete se podívat, jak probíhá její čtení a jak (ne)může člověk číst spolu s ní. Není to žádný med.


Původně jsem měla takový bláhový plán, který zahrnoval pravidelné focení pejska spolu s knihami. Chtěla jsem si zaznamenat, jak roste. Ale jí to bylo ukradené. A dokonce mi ty knihy začala hryzat!


Jakousi blíže ležící uzmula a pustila se do ní. 


Čtení se psem není jednoduché. Možná to vypadá že ano, ale není tomu tak.


Měla nejspíše pocit, že to držím jen proto, aby ke knize měla lepší přístup. Koncept čtení je jí zatím cizí.


Nakonec to dopadlo takhle. Ne úplně dokonale. Ještě že to byla jakási stará zapomenutá ne moc dobrá kniha! 


Ale stejně byla roztomilá. Vlastně mě ani nenaštvala, to prostě nešlo.

Tak. To je pro dnešní den vše. Že je krásná? Ano, já vím, rozkousala svou první knihu. Ostatně, jednou to přijít muselo. V domě plném knih to bylo poněkud nevyhnutelné. Ale číst už s ní asi nebudu. Se psem se totiž číst (ne)dá!

4 komentáře:

  1. Bože ta je nádherná! Té bych (možná) odpustila, i kdyby mi rozkousala Harryho! Škoda, že mají štěňátka tu trapnou vlastnost vyrůst nechutně rychle. :( Už i náš mladší má do štěnda daleko. Trochu Ti ji závidím - a rozhodně chci víc! Víc psích informací a obrázků, prosím. :)

    Hnízdo zvrhlé Narcisky

    OdpovědětVymazat
  2. Bože ta je krásná!!! <3 A s pejsky se nedá číst, naše čivavka zase nemá ráda, když Ti sedí na klíně a nikdo ji nedrbe, takže mi do té knihy pořád strká, abych začala, až kniha létá po zemi :D A co jsme měli boxerku ta mi pravidelně jako štěně žrala Stopy hrůzy a sérii Livingstone/Jackson grr :D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář potěší. Děkujeme :)