úterý 2. prosince 2014

Měsíční chvástačka - Listopad

Meme od Judit.

Ahoj,
dnes Vám přináším chvástačku za jedenáctý měsíc tohoto roku. Chvástačka je skromná, jelikož se snažím šetřit před Vánoci a zatím mi to i vychází. Za měsíc jsem si koupila dvě knihy, úžasnou záložku a dokonce jsem i jednu knihu vyhrála. Takže dohromady mám za měsíc listopad 3 knihy. Více ve článku :)


Všechny krásky pohromadě. 





Jako první představím záložku. Jednu dobu si ji kupoval skoro každý a byly o ně i soutěže. No trochu mě to minulo a mrzelo mě to. Pak jsem ji zahlédla na brigádě a musela jsem ji mít. Když už mám celou sérii s Harrym Holem, tak proč ji nepřečíst stylově? 


Jako první knihu v listopadu jsem si pořídila knihu Kazatel v aukci na Klubu knihomolů. V aukcích jsou super ceny a jelikož mi Veru k narozeninám dala první díl, tak jsem tam druhý nemohla nechat. 


Kniha, kterou jsem musela i přes všechno šetření mít. Erebos od Ursuly Poznanski se mi strašně líbil, tak jsem si nemohla odpustit její druhou knihu a už se těším jak v lednu vyjde kniha Pět.


A jako poslední kniha, kterou jsem vyhrála na Knihy Dobrovský. Tímto jim moc děkuji, byla jsem opravdu překvapená a chvíli jsem si myslela, že se nějak popletla objednávka nebo co. Bylo to opravdu překvapení, už jen proto, že jsem byla nešťastná, že na knihu nemám peníze. Konečně se na mě taky usmálo štěstí. :) 

A co Váš listopad? Taky šetříte nebo jste se i před Vánocemi "utrhli ze řetězu"? 

4 komentáře:

  1. Krásné kousky :) Na Hladový oheň si dělám také zálusk, Saeculum právě čtu a Kazatel mě taky zaujal :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta záložka! :o Ani ses mi o ní nezmínila! :D Pěkné kousky, hlavně ti závidím Hladový oheň :) :D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář potěší. Děkujeme :)