sobota 31. ledna 2015

Měsíční chvástačka - leden


Leden utekl jako voda a já vám přináším chvástačku. Tento měsíc je celkem chudý, všechny knihy jsou z Levných knih. Poprvé jsem tam byla když jsem šla od doktora a je to pár dní co mě tam mamka vytáhla znovu. Takže tento měsíc mám 5 knih.



Dvě post-apo knihy a tři detektivky za tak příjemnou cenu. Co víc si přát?


Léčbu ostrou břitvou jsme si vybraly s tetou, ona už ji čte a zatím se jí to líbí. Jsem na to taky zvědavá. Nad knihou Tak padne náš svět jsem přemýšlela strašně dlouho a pořád nevím co od toho čekat, ale obálka je to moc pěkná. Žlutou mám ráda.


Knihu Power play Nátlaková hra jsem si pořídila spolu s dvěma předchozími knihami, popis zní fakt dobře a na databázi knih má dobré hodnocení. Box 21 jsem měla v plánu si pořídit, když byl novinka, ale pořád jsem váhala, ale za těch pár korun jsem ho tam nemohla nechat. Anotace knihy Sorry mě zaujala na první přečtení. Knihu Box 21 i Sorry mi koupila moje hodná maminka.

To je tento měsíc vše. Taky jste uspořádali nálet do Levných knih nebo odoláváte?

7 komentářů:

  1. Ani nevím, že sis pořídila Léčbu ostrou břitvou, já na knihu sama koukala, ale nijak mě nezaujala. Jsem zvědavá, jak se ti bude líbit. :) To máš hodnou maminku, že ti je koupila i já ji mám hodnou - platí za mě všechny knihy. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tak padne náš svět bych si chtěla přečíst. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Knihy vypadají dobře. Minimálně tu žlutou bych taky ustála mít doma.. :D Já jsem byla tenhle měsíc vážně skromná, akorát mi to pak trošku pokazila ta oslava a v poslední den ledna dvě nové knihy od ostatních! I tak jich ale bude o dost méně než v prosinci, takže úspěch! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Box 21 je skvelá severská krimi dráma, rozbehne sa síce až neskôr, ale potom je to fakt jazda. Léčbu ostrou břitvou zrovna čítam, a je to úžasné, hlavný hrdina má dobrý humor.

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné přírůstky :-) Já sama celý měsíc nebyla v LK ale chystám se tam pro sérii Čísla, snad ji ještě seženu :D
    Jinak tento měsíc jsem se velmi krotila a koupila si jen malinkou kupičku nezbytností :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás ještě čísla mají :) tak snad u vás taky, držím palce. Já sama nebyla v LK snad půl roku...

      Vymazat

Každý komentář potěší. Děkujeme :)