neděle 1. března 2015

Měsíční chvástačka - únor


Myslela jsem, že v lednu jsem si koupila málo knih. Omyl! V únoru je jich ještě méně. Nevím čím to je. Možná nedostatkem financí nebo spíš depresí pramenící ze všech těch nepřečtených knih, které se mi válí doma. Za únor to jsou teda jen 2 knihy



Sice jen dvě, ale obě mě neskutečně potěšily. Nemám ráda filmové obálky, ale S láskou, Rosie jsem musela mít. Ta obálka je úžasná! Nemůžu se na ni vynadívat. Sice většina byla knihou zklamaná, ale já se rozhodla, si na knihu udělat vlastní názor. Sehnala jsem ji na bazaru databáze knih za poloviční cenu, takže kdyby mě kniha taky zklamala, tak to nebude tak hrozné, jako kdybych za ni dala plnou cenu. Bůh ví, jak dlouho mi bude ležet na poličce, než se k ní dostanu, ale pokusím se ji přečíst dříve než za rok.


Kniha Zom-B mi samozřejmě nesměla chybět! Vždyť je od mého oblíbence. Knihu jsem si koupila před týdnem a hned jsem se na ni musela vrhnout, abych splnila své čtecí plány na maraton Čteme Darrena. Knihu jsem včera dočetla a už pro vás připravuji recenzi, která by měla být večer na blogu.

Četli jste nějakou z knih? 

3 komentáře:

  1. S láskou, Rosie bych si chtěla koupit a přečíst. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné:) S láskou Rosie je teda celkem bichlička!

    OdpovědětVymazat
  3. S láskou Rosie mám doma už od ledna a taky se mi obálka velmi moc líbí! Knihu jsem četla a mně se moc líbila :_)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář potěší. Děkujeme :)