sobota 25. dubna 2015

24hodinový Read-a-thon - plány


Za necelé dvě hodiny začíná 24hodinový Read-a-thon, který pořádá Terka z blogu sheisbookaholic. Připadá mi to jako super výzva. Už se mi dlouho nestalo, abych si opravdu celý den četla (a myslím, že to ani celý den nezvládnu). 

Na mé poměry mám celkem velké plány a myslím si, že všechny tři knihy přečíst nestihnu, ale byla bych ráda, kdybych přečetla aspoň dvě a třetí začala.

A jaké tři knihy to teda jsou?


Darren Shan je priorita číslo jedna. Chtěla bych přečíst obě knihy a pokud budu mít trošku času, tak bych chtěla začít číst první díl série Temná věž od Stephena Kinga s názvem Pistolnik.


Dohromady jde o 507 stran. Jsem na sebe zvědavá. Na minulém (únorovém) read-a-thonu se mi nejvíc líbily časové harmonogramy, který taky určitě budu postupem dne sepisovat.

Jaké plány máte vy?

1 komentář:

  1. Vybrala sis krásné knihy, já se bohužel nemohu opět zúčastnit a to z časových důvodů :( Však budu ti držet palce, ať přečteš vše, co chceš :)

    Pokud posíláš ráda pohledy a chceš se seznámit s lidmi,kteří mají stejný koníček, zapoj se do nového projektu! http://milujemekihy.blogspot.cz/2015/04/zapoj-se-poznej-nove-pratele.html

    OdpovědětVymazat

Každý komentář potěší. Děkujeme :)