středa 2. září 2015

Měsíční chvástačka za srpen

Meme od Judit.

Srpen skončil a vzal s sebou velkou část tohohle léta. Utíká to neuvěřitelně rychle a snažím si teplé dny volna užívat co nejvíce obklopena knihami. Jinými slovy čtu, jak to jen jde. Ale knihy moc nekupuji, takže moje hromádka za srpen je jen velmi velmi skromná.



Celkem tedy pět knih. Čtyři fantasy a jedna chladná krimi.


V červenci jsem si koupila Skálu a hned v srpnu ji přečetla a objednala si u Hosta pokračování - Muž z ostrova Lewis. Asi to nebude dlouho trvat a přečtu druhý díl této série.


Na začátku srpna jsem na Buxu objednávala knihy pro Adélku k narozeninám, tak jsem si udělala radost doplněním série Kroniky prokletých zaklínačů. Dva díly už mám doba delší dobu, koupila jsem si tedy ještě třetí a čtvrtý díl - Nádherný zmatek a Nádherné vykoupení.


Také jsem podnikla povinnou návštěvu Knižního koutku. Líbila se mi Panenka z kostí od Holly Black, tak dám šanci její Železné zkoušce. Traviči ze země Caux mi velmi rychle padli do oka, mohla by to být zajímavá fantasy, ten námět rozhodně zní lákavě.


To je tentokrát vše. Máte některou z knih? A četli jste je už? Já zatím žádnou z nich nezkusila, ale některou bych měla co nevidět otestovat. Co byste mi doporučili? 

3 komentáře:

  1. Kroniky prokletých zaklínačů jsem si díky buxu taky doplnila :). A Traviči ze země Caux je hezká fantasy, která ukrývá velmi milý příběh :-). Mně se kniha velice líbila :).

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pekne... Jake jsou Kroniky prokletych zaklinacu?

    OdpovědětVymazat
  3. Kroniku jsem si také dopořídila, abych měla konečně celou sérii ale ještě jsem nečetla ani díl :-( Závidím Ti takovou malinkou kupičku :-) já si za červenec nekoupila žádnou knihu, za to v srpnu jsem se docela pěkně rozšoupla :-(

    OdpovědětVymazat

Každý komentář potěší. Děkujeme :)