pondělí 7. března 2016

Knižní únor s Veru

V únoru mám narozeniny a svátek, takže mi mí blízcí - kteří mě moc dobře znají a vědí, co mi udělá radost - dávají knihy. I tentokrát jsem nějaké dostala.

Dohromady mám za únor 12 nových knih. 11 z nich jsem dostala jako dárek a jen jednu jsem si koupila sama. 

 Od přítele jsem dostala dohromady pět knih. Dvě v angličtině - Quidditch Through the Ages od Rowlingové a American Gods od Gaimana.

A tři pro děti - dva díly Paxe: Grim přízrak a Dívka ze záhrobí a druhý díl Téměř ctihodné ligy pirátů: Postrach Jižních teritorií.

 Adélka mi dala čtyři knihy - Babička pozdravuje a omlouvá se, protože bych si to prý sama nekoupila (má recht), Strach moudrého muže (mám podezření, že je to spíše za trest!). 

A také zbývající dva díly ze série o netopýrech: Ohňokřídlého a Slunokřídlého.

Sestřička mi dala další díl Eragona a tedy knihu Brisingr a nakonec jsem ještě dostala nečekaný dárek od Terezky, která mi koupila mou první Star Wars knihu - Novou naději.

Sama jsem si koupila Po sezoně, ač musím říct, že za to na 100% může má sestra a Adelica!

To je tedy vše co se týče nových knih. Celý únor jsem četla pouze knihy Harryho Pottera a přečetla jsem dohromady pět knih. Začala jsem Fénixovým řádem v angličtině, přečetla Bajky, Fantastická zvířata a Famfrpál a nakonec také první ilustrovaný díl. Ráda bych se o tematice Harryho trochu více rozepsala ve speciálním článku k únorovému projektu, takže tady spíš jen tak orientačně. Dohromady jsem tedy za únor přečetla 1464 stran. Myslím, že se mi dařilo dobře, ale zvládla bych toho ještě více. Jen už jsem neměla žádné další Potterovské knihy naplánované, a tak jsem to ty poslední dny spíše natahovala. 


2 komentáře:

  1. Skvělé kousky. A ta sbírka Harryho ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, takový (re)reading Pottera bych si taky někdy chtěla dát. ♥ :)
    Dodatečně vše nejlepší ke svátku i narozeninám. :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář potěší. Děkujeme :)