sobota 9. dubna 2016

Měsíční shrnutí - březen


Měsíc březen byl parádní, zase jsem si zkusila jaké to je být bez práce a docela jsem si to užila. Škoda jen, že to skončilo tak rychle, ani jsem nestačila utratit všechny našetřené peníze za knihy. Ale i tak se mi podařilo nakoupit pěknou kupičku.

Březen

Koupeno 14 knih
Přečteno 7 knih


Na začátku měsíce jsem navštívila knižní veletrh v Ostravě a dovezla si tyhle tři krásky. Dokonalou chuť jsem obešla asi milionkrát a když už jsem měla odcházet, tak jsem se pro ni nakonec vrátila. Volavka mi byla doporučena milou slečnou z nakladatelství Domino a Autobus sebevrahů putoval do kabelky jako první, jelikož mě námět zaujal už kdysi dávno, ale nějak jsem na knihu zapomněla.


Jelikož jsem se později dozvěděla, že Volavka není první díl, tak jsem si na bazaru databázi knih pořídila za pár šupů knihu Už mě vidíš?. Jestli zůstanu jsem si byla nucena koupit na nádraží v Prostějově, jelikož jsem měla cestovat hodinu a půl vlakem a nevzala jsem si knihu. Kniha Odplata mě stála asi padesát korun ve výprodeji v Neoluxoru a stejný den putoval do mojí knihovničky i Red, kterého jsem i na přelomu měsíce přečetla.


V březnu jsem s tetou navštívila i Levné knihy. Malá ručka mě zaujala jak anotací, tak i délkou (má něco málo přes sto stran). Dcery lamače kostí vypadají na zajímavou detektivku a těch není nikdy dost.


Je někdo koho nezaujala kniha Skleněná těla? Jsem zvědavá jaké to bude, protože Hladový oheň byl zklamáním a do třetího dílu se mi ani moc nechce. Noční můry, dětská kniha, kterou napsal Jason Segel aneb Marshall Eriksen, můj oblíbenec. Jsem zvědavá jak si vede jako autor dětské knihy o nočních můrách.



Jako první knihou v měsíci jsem si koupila knihu Hra o trůny druhou část a ihned ji přečetla. Samozřejmě musel následovat Střet králů a to hned obě části. První část mám právě rozečtenou a můžu říct, že první díl se mi zatím líbil o kapku víc.

Co se týče přečtených knih, tak jsem se docela rozečetla. To víte skoro moře volného času a tolik knih, které se mi doma nakupily. Takže jsem přečetla sedm knih. Které to byly?

George Raymond Richard Martin - Hra o trůny 1. část (460-480 strana)
Stephen King - Mysery (389 stran)
George Raymond Richard Martin - Hra o trůny 2. část (384 stran)
Gayle Forman - Jestli zůstanu (184 stran)
Anthony Ryan - Pán věže (672 stran)
Douglas Adams - Stopařův průvodce Galaxií (232 stran)
Andy Weir - Marťan (344 stran)
Jack Ketchum - Red (100/172 stran)

Takže dohromady to dělá krásných 2325 stran. Je to paráda a těší mě to. Teď už nebudu zdržovat, tenhle dnešní upršený den by jste měli, jako já, strávit s knihou. 

3 komentáře:

  1. Krásná sbírka :) já mám z téhle hromádky jen hru o trůny a Autobus sebevrahů. Autobus jsem teda ještě nepřečetla...
    Příjemné počtení přeji :)

    trojtecka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Pane jo. Tohle je fakt hromada! Klobouk dolů, tolik knih najednou jsem nashromáždila naposledy o Vánocích :D Ať všechny stojí za to! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je pěkná hromádka skvělých kousků :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář potěší. Děkujeme :)