pondělí 1. července 2013

Začínáme!


Ahoj, milovníci literatury (i zbloudilí návštěvníci),

po dlouhých debatách, rozsáhlém průzkumu a několika Knižních radách jsme se rozhodly založit si tyto knižní stránky. Jsme tu dvě, já - Veronika a moje ctěná spolubloggerka Adelica.
Krom lásky k literatuře nás dvě spojuje také to, že bydlíme ve stejné malé vesničce a tudíž můžeme kdykoliv vyběhnout a během tří minut už probírat novou knihu, kterou jedna z nás právě dočetla.
Já i Adelica jsme už byly vlastníky různých blogů, převážně těch osobních, také jsme už na jednom blogu spolupracovaly spolu, tyto stránky jsou však všechny minulostí a nyní začínáme s novým štítem a více knihoidně. Jak je vám asi jasné, obě jsme tak trochu knihomolky, knihy milujeme, uctíváme a rády o nich mluvíme nebo píšeme, samozřejmě jsme pouhé začátečnice, ale budeme se snažit zdokonalovat a cepovat navzájem a jednou snad budeme moct být na tyto stránky pyšné.
Jak už tak nějak vyplynulo z tohoto nudného textu, tento blog bude pouze o knihách (tudíž ale o všem, co se knih nějakým způsobem týká, ne tedy jen a pouze recenze nebo nějaké knihy, na jejichž vydání netrpělivě čekáme, pokud se rozjedeme na knižní veletr a koupíme si tam každá deset knih, můžete si být jisti, že se s tím tady náležitě pochlubíme).
Pokud milujete knihy tak jako my, s otevřenou náručí vás přijmeme na našem malém blogu (který však snad časem až tak malý být nemusí)lidských osudů, o kterých je škoda nemluvit.
Tak, to by snad mohlo pro začátek stačit - začínáme!



Žádné komentáře:

Okomentovat

Každý komentář potěší. Děkujeme :)