středa 7. srpna 2013

Měsíční chvástačka - červenec


Měsíc s měsícem se sešel a já se opět budu chvástat svými úlovky. Jde celkem o 13 knih, všechny až na jednu jsem si koupila sama, ze své skromné výplaty. 

Krom čtyř knih, jsem všechny nakoupila v bazaru a jsou v úžasném stavu (až na Kmotra, ale to se dalo čekat).

Jako první můj ze všech nejmilovanější, který má velké místo v mém srdci i v mé poličce na knihy :)
Stín smrti už jsem četla a ač je to jedna z těch méně povedených i tak je lepší než většina ostatních knih od jiných autorů. Méně se mi líbila, protože je napsaná z pohledu Bec a tu holku moc nemusím.

Další je paní Asa, na kterou mě navedla Veru.
Jedná se o třetí a čtvrtý díl ze série o právničce Rebece Momentálně čtu první díl, na který se snad do konce týdne objeví mé hodnocení. 

Muž ze severu pan Jo, jehož knihy vypadají lépe když je nápis obráceně.
Už stačí jen počkat až příští rok vyjde třetí díl a můžu se pustit do čtení :)


Přechod hází krasné odlesky, už se těším jak si ho přečtu, ale tuším, že v blízké době to spíš nebude. Knihu Křídla mi dovezla Veru z výletu a M14 jsem vnutila bratrovi s tím, že jednou najde knihu, která mu bude stát za to, aby ji dočetl až do konce a já se nevzdám. Po 14 dnech kdy knihy mnou doporučené zapadají prachem na jeho nočním stolku a záložka se válí někde kolem strany třicet, je vyměním za nějaké jiné s tím, že jednou najde tu pravou. Už přečetl tři kapitoly a včera si dokonce četl a já spala! Když přišel z venku sedl na postel a říká mi: "Adi? Budeme si číst?". Bohužel já šla spát, ale ani to ho neodradilo, jen aby mu to vydrželo...

No jedeme dál. Poslední várka knih.

Knihu Flashforvard jsem si koupila po shlédnutí seriálů na její motivy, i když je to prý o něčem jiném a společný to má jen záblesk, kdy člověk/lidé spatří budoucnost, aspoň z knihy budu mít nový zážitek. Knihu Padesát nejromantičtějších příběhů všech dob jsem si koupila s úmyslem, že ji věnuji do koupelny jako "záchodové čtení", ale moc se ji do toho vlhkého prostředí nechce. A na knihu Kmotr už se chystám dlooouho, kniha parodovaná v mnoha seriálech, slýchávám o ní často, ať už v knižní podobě nebo ve filmové a jsem na ni zvědavá.

Tak to je vše, než jsem stihla dopsat tento článek, tak mi paní pošťačka donesla čtyři kousky do srpnové chvástačky a že je se na co těšit! 

1 komentář:

Každý komentář potěší. Děkujeme :)