pátek 2. srpna 2013

Měsíční chvástačka za červenec

Meme od Judit



Tentokrát o něco dříve než minulý měsíc. Doufám, že nevadí, že to nějak nerozdělím na takové to koupil, vyhrál a tak. Recenzní výtisky nemám a nemyslím, že by se to mělo nějak v blízké budoucnosti změnit, takže v téhle části nebude bývat nic. Knihy zásadně nevyhrávám, protože nemám štěstí, takže to by musela být velká náhoda, abych něco vyhrála a získala knihu tímto způsobem. Knihy si tedy buď kupuji nebo je dostanu od někoho z okolí, většinou je to maminka, můj informatik nebo Adelica.. Prostě to tak nějak hodím do jednoho chumlu. :)

Tento měsíc mám celkem deset nových knih, což je na mé chudé poměry dost a jsem nadmíru spokojená. :) Níže je představím ještě trošku blíž po kouskách.

Kupovala jsem také nějaké knihy, které nebyly pro mě, takže ty sem samozřejmě házet nebudu, i když by se ten počet celkem zvýšil...



Minulý týden jsem byla na dovolené v Krkonoších a při odjezdu domů jsem udělala nálet na Neoluxor v Hradci Králové a vybrala si tam pár knih, strašně dlouho jsem tam všude možně kroužila a nevěděla, co si vybrat a co dovést Adelici, nakonec jsem narazila na tuhle sérii, o které už nějakou dobu vím, a koupila nám oběma první díl... No a pak jsem se tento týden rozjela do Olomouce a koupila si i ty zbylé tři... Snad to bude fajn, nemá to špatné hodnocení a já mám víly ráda.


Knihy Jussiho Adlera Olsena už mám vyhlídnuté delší dobu. První týden v červenci jsme byli s Adelicí nakupovat a já jsem si konečně koupila aspoň jeho Ženu v kleci.. A potom později ještě Vzkaz v láhvi. Chybí mi teď tedy druhý díl Zabijáci. Na Level 26 jsem narazila v Levných knihách a hrozně se mi to zalíbilo, tak jsem si to taky vzala (a později zjistila, že je to druhý díl :D). Všechny tyto tři knihy by měly být detektivky, alespoň ty první dvě rozhodně, tak uvidíme...


Krom Křídel jsem si z dovolené dovezla taky Než jsem tě poznala, ta obálka je naprosto skvostná a myslím, že by se mi to mohlo líbit, nemá cenu to nějak blíže představovat, páč to každý zná. Už dlouho mám taky vyhlídnuté V plamenech, ale jelikož autorka má zatím dvě knihy a Sestra byla její první, rozhodla jsem se začít touto knihou a tak jsem si ji vyškemrala od svého doprovodu a mám ji. No a konečně po měsících čekání, kdy první termín měl být pro Molocha 4. březen mám i mou Asu Larssonovou, koupila mi ji maminka, když jsme jeli z kina z toho nového Johnnyho Deppa, takže tento víkend ji musím přečíst! :)



4 komentáře:

  1. Úžasné kousky! :))) Křídla,Kouzlení,Iluze a Osud jsem si taky pořídila. :) Sestru bych si chtěla pořídit. Mám doma V plamenech a tyto knihy k sobě krásně ladí.. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, Sestra i V plamenech mají dokonalé obálky! Pořád kolem toho V plamenech chodím v knihkupectvích, tak sem si už fakt musela koupit tu sestru, abych to měla chronologicky :D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář potěší. Děkujeme :)