pátek 6. prosince 2013

Měsíční chvástačka za listopad

Tak je to zase tady, tentokrát (tak trochu pod tlakem), přidávám dokonce své úlovky dříve než jiné měsíce.


Celkem jsem si koupila za listopad osm knih, jedna je ještě z jiného měsíce, kdy jsem na ni zapomněla a teď jsem ji sem teda přifoukla.


Na tyhle knihy jsem měla už dlouhou dobu zálusk, ale čekala jsem, až si budu zakládat Knižní klub, abych si je mohla koupit s 50% cenou, nakonec na mě čekalo v obchodě příjemné překvapení a všechny byly zlevněné na úplně směšnou cenu, tak už mi mohou říkat paní. Je to trilogie od Scotta Westerfelda a ač nemám ráda války a podobně, vkládám v to velkou naději, každopádně by to byl asi první naplno steampunk, který bych četla, tak uvidíme. P. S. Ve skutečnosti jsou obálky o moc hezčí.


Na Prázdné místo od Rowlingové jsem dost zvědavá, uvidím, kdy se k ní dostanu a jak moc budu nebo nebudu zklamaná, Muž, který sázel stromy, je právě ta kniha, kterou jsem kdysi zapomněla bliknout, je to bomba, i když to má jen pár stran, Podivný případ se psem je kniha, o které nevím moc, co si mám myslet, ale z recenze jsem na ni dostala chuť.


Oceán na konci uličky už jsem přečetla a mám smíšené pocity, které později snad sdělím v recenzi, o (Ne)obyčejném klukovi jsem uvažovala a nakonec vyhrálo ano a snad bude super. Noční cirkus se mi strašně zalíbil někde a původně jsem si ho chtěla koupit možná i anglicky, ale nakonec jsem ho v knihkupectví objevila a vzala si ho radši česky, takže je větší šance, že si to přečtu, doufám, že to bude tak dokonalé, jak chci. Brzy tu budu zpět s další chvástačkou. :)

2 komentáře:

Každý komentář potěší. Děkujeme :)