neděle 9. února 2014

Měsíční chvástačka - Leden

Meme by Judith.

První měsíc roku 2014 je za námi a já nastřádala 8 knih, které mi převážně koupila moje milovaná maminka.

Tady jsou všechny knihy dohromady, vypadají moc pěkně a samozřejmě se na všechny moc těším. Jinak bych si je nekupovala, no ne?


Jako první je trilogie Chaos, kterou mi koupila mamka, je kvůli ní není Chvástačka hned prvního, protože jsem trilogii kupovala Veru k narozeninám, tak aby to pro ni bylo překvápko a aby si ji nestihla koupit než bych ji popřála.


Knihu Fragment mi též koupila mamka, i když stála jen dvacet korun. U anotace je napsáno, že je to to nejlepší od dob Jurského parku a seriálu Ztraceni. Jelikož mám ráda Jurský park i Ztraceny, tak jsem moc zvědavá, ale neusínám na vavřínech. Můžou tam napsat prakticky cokoliv. 
Knihu Dívka, která sahala po hvězdách mi koupila Veru, protože dala zkoušku a všude kolem rozdávala radost.
Darrena mi koupila opět mamka a já se snažím odolávat jeho pokušení, protože vždy knihy od Darrena přečtu hrozně rychle a pak mě to štve, takže zatím odolávám statečně.


Knihu Jeden den jsem si koupila na bazaru na popud Verunky z Knižního přátelství, stejně jako Dceru sněhu. Tu jsem původně nechtěla, ale našla jsem ji ve slevě, tak proč ji nekoupit? 


Četli jste nějakou z mých lednových knih? Jak se vám líbila?

2 komentáře:

  1. O Jeden den a dceru sněhu bych také stála :) Jsem zvědavá, jak se Ti budou líbit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem zvědavá, jen mě mrzí, že filmovou verzi knihy Jeden den jsem viděla dřív, než jsem zjistila, že je podle knihy. Pokud ve filmu zachovali stejný konec jak v knize, tak je to škoda, ale myslím, že i tak se mi bude líbit. Dceru sněhu si nechám asi až pořádně nasněží :D

      Vymazat

Každý komentář potěší. Děkujeme :)