sobota 1. března 2014

Měsíční chvástačka - Únor

Meme by Judith.

Tak jsem tady s únorovou chvástačkou. Na to, že únor je krátký měsíc, se mi podařilo nastřádat 14 knih. Myslím, že březen tak bohatý nebude, ale to je zatím ve hvězdách.
Tady máte fotku všech knih:


Až na knihu od Darrena, kterou mi koupila mamka jsem si knihy koupila sama.


Hned na začátku února mi dorazil z bazaru poslední díl Harryho a pár dní na to i prvních pět. První díl jsem vyhrabala z temných koutů svého pokoje. Celou sérii bych chtěla letos přečíst, zatím jsem četla jen na dva díly, a přemýšlím, že se po Přechodu ( teda pokud ho dočtu, je to fakt bichle) vrhnu na třetí díl, ale to bude ještě za dlouho. 


Jak jsem psala v úvodu mamka mi koupila Darrena ( je to tradice, vždy mi koupí nový díl). Pořád ještě odolám jeho Temnému volání i Paláci prokletých, protože cítím v kostech, že další díly budou až za delší dobu. Taky jsem si pořídila nový díl Nástrojů smrti. Ještě bych si měla přečíst třetí díl...


Co je tvoje, je i moje jsem si objednala zároveň s Nástroji smrti ze shopu Knihy Dobrovský. Na knihu byla valentýnská sleva a stála necelých dvě stě korun. Volání netvora mi doporučila Veru, že to viděla jen za padesát korun, tak jsem si pro to skočila.


Po echu z nějakého blogu (pardon, ale nepamatuji si všechny) jsem si udělala výlet do levných knih a koupila si druhý a třetí díl Paranormálů. Vím, že u Dobrovského prodávají se slevou i první díl, ale bohužel jsem vyčerpala všechny své finanční možnosti, tak si ho koupím během března. Stejně si myslím, že ho hned tak číst nebudu.


V levných knihách jsem ukořistila i první dva díly Zahrady nesmrtelnosti, taky za směšnou cenu tak proč ne? První díl má krásnou obálku a na fotce pěkně vynikla.

Taky jste udělali nálet na LK? Ukořistili jste něco zajímavého? 

4 komentáře:

  1. Harryho Pottera jsem ještě nečetla (ano, stydím se). Doufám, že to brzy napravím. :) A jinak moc pěkné knihy! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem se styděla,že jsem sérii nečetla a hned první díl se mi tak moc líbil,že jsem si hned koupila zbytek série :-)

      Vymazat
  2. Pěkné knihy. :) Harryho jsem nečetla, ale už na mě kouká na poličce. :) Těším se na něj. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. První díl se mi moc líbil. Druhý byl slabší. Jsem zvědavá jak se mi bude líbit třetí :-)

      Vymazat

Každý komentář potěší. Děkujeme :)