pondělí 9. června 2014

Měsíční chvástačka za březen

Meme od Judit

Prvně se musím omluvit, že chvástačka dorazila tak pozdě, jak už jsem zmiňovala v předchozím článku, právě pominulo zdlouhavé období plné učení na státnice a dokonce ani chvástačky jsem nezveřejňovala včas. Můžu k tomu říci jediné - hodlám to sobě i ostatním vše vynahradit! :)


Kvůli učení jsem se snažila omezit také své brouzdání světem knih a nenašla jsem tudíž tolik úžasných kousků, které jsem si musela pořídit, přesto byl březen celkem bohatý, alespoň na můj vkus, přinesl mi totiž 8 (nebo možná 10) knih.



Nejdříve knihy, které jsem si pořídila v knižním koutku. Sto tajných dvířek a Pampeliškový oheň by se asi daly nazvat takovými pohádkovými knihami, možná tak trochu fantasy, uvidím, zaujaly mě a musela jsem si je pořídit. Jedná se o trilogii a poslední díl už jsem jaksi koupit nestihla, možná časem. Dvojčata mě též hodně zaujaly a dokonce jsem je už i četla, takže brzy dodám nějakou tu recenzi.


Dále mé dračí knihy. Nejdříve Eon a Eona. Dlouho jsem po Eonovi pokukovala, moc mě tam neláká čínská mytologie, tak jsem knihy dlouho zvažovala, ale pořád mě k nim nějaká tajemná síla táhla a nakonec jsem po nich přece jenom chmátla a moc se těším, až je přečtu. Eragon je kniha, kterou všichni četli tak před deseti lety. Já si k ní našla cestu teď a právě ji čtu a zatím jsem nadšená, můžete brzy očekávat recenzi.


A jako poslední "bachraté" přírustky do mé knižní rodiny. Slíbila jsem si, že letos přečtu i nějaké tlustší knihy, když jsem v obchodě viděla Limit, lekla jsem se jeho rozsahu a pak to pochopila jako tu pravou výzvu, uvidíme, jestli jej nakonec přečtu. Hunger Games jsou další sérií, kterou jsem opomíjela a je na čase s tím skončit, koupila jsem si tu verzi, kde jsou v jedné knize tři, takže nevím, za kolik ji počítat, každopádně - Hunger Games.


A nakonec bonus. Naše krásná číča si ve spánku zapózovala s Limitem, těžko říct, kdo z nich váží více, oba jsou trochu "těžší váha".

5 komentářů:

  1. Pěkné kousky, Dvojčata mě také zaujaly a Hunger games mám ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dvojčata se mi vážně líbila, byla to hodně zajímavá a řekla bych i neobvyklá kniha... A Hunger Games. Já se toho bojím, snad se mi to bude líbit :)

      Vymazat
  2. Sto tajných dvířek vyzerá dobre :)
    Dvojčatá doma mám, avšak neviem čo si o danej knihe mysliť.. som v poličke a nedokážem sa donútiť prečítať to. :/ :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář potěší. Děkujeme :)