sobota 28. června 2014

Unboxing Harry Potter box

Slíbila jsem si, že pokud udělám státnice, koupím si Potter box v originále a všechna ta úžasná kouzelná slovíčka se naučím.


Dlouho očekávaný okamžik nastal - přišel mi Harry Potter v tomhle krásném kabátku!


Dorazila mi obří krabice, ale já jsem musela utíkat na autobus do města a čekat až do večera s rozbalováním.


Pro mě novinka - obří bublinky, které ovšem nejdou "lupat"


Je úžasné, jak je tenhle box promakaný, všechny jeho strany, třeba tady Bradavice navazující knihu od knihy. Kazu Kibuishi si s tím boxem opravdu vyhrál.


Prasinky - jak ráda bych si sem zašla na máslový ležák! :)



Ty obálky jsou prostě nádherné, těžko vybrat tu nejhezčí, pokaždé mám vybráno a pak uvidím jinou a jsem zase na začátku.


I zadní strany jsou promakané do posledního detailu. Líbí se mi, že zepředu je vždy ilustrace hovořící o celkovém příběhu a zezadu je zachycen nějaký klíčový okamžik, něco srdcového nebo hodně důležitého. A navíc je tu vždy nějaká hláška z knihy i s postavou. Krásné.



A ty barvičky - ilustracím není co vytknout.


"It matters not what someone is born but what they grow to be." - Albus Dumbledure



Ta Brumbálova knihovnička je úžasná!

Plánuji Potter-maraton, mé první čtení Pottera v angličtině. Ještě si to musím trochu promyslet, ale určitě to bude probíhat už teď v létě. Kdyby jste se chtěli někdo připojit, budu moc ráda. 

25 komentářů:

  1. Taky mám v plánu si koupit tento box, je naprosto dokonalý, jen si na něj musím našetřit a to bude bohužel chvíli trvat :) Jinak Wayll taky pořádá re-reading HP v létě http://wayllsbookstore.blogspot.cz/2014/06/spolecny-re-reading-par-projektu-jedna.html :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stojí to za to! :) budu ti fandit, ať ho máš co nejdříve... Ano, to už jsem viděla, ale asi nasadím vlastní tempo :)

      Vymazat
  2. Z jaké stránky jsi objednávala tenhle box?:O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.bookdepository.com/Special-Edition-Harry-Potter-Paperback-Box-Set-Inc-Scholastic/9780545596275 :)

      Vymazat
  3. Musím uznat, že tenhle box je parádní! Výborně propracovaný a všechny díly mají krásné obálky. Asi začnu přemýšlet o tom, že si ho také koupím :)

    OdpovědětVymazat
  4. To je neuveriteľne nádherné! <3

    OdpovědětVymazat
  5. Přemýšlela jsem nad ním, protože to je skvost, ale nejsem si jistá, že bych to zvládla přečíst v angličtině. Proč přesně tohle nemůže vyjít v češtině?!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak zkus vznést nějaký dotaz, třeba to má vyjít, nevím :)

      Vymazat
  6. krásné obálky :)) je to moc povedené :)

    OdpovědětVymazat
  7. už jen kvůli těm obálkám bych si to koupila, i když mám Vězně z Azkabanu v ruštině, kompletní sérii v češtině a první vydání Prince dvojí krve a Relikvií v angličtině :D nádhera ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je trochu bordel... v ruštině jsi to četla? chtěla bych se naučit rusky, to může být husté si pak číst Pottera :D

      Vymazat
  8. V první řadě gratuluji ke státnicím a k zasloužené odměně :) Škoda, že to nevchází u nás v češtině v původních obálkách, ty naše jsou bohužel dost děsivé. Ale mám doma všech sedm :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) byla to dřina, tohle byla zasloužená odměna :D a třeba to vyjde.. já mám doma ta první vydání v češtině a teď tenhle skvost, na chvíli asi žádného dalšího Pottera (krom toho, že si musím koupit ještě ten Famfrpál a ty různé tvory :D)

      Vymazat
  9. Wow, krásné vydání! To by se mi v knihovničce taky líbilo. Očividně Harry posloužil jako skvělá motivace. Moc gratuluju!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si jej pořiď, Potter patří ke každému knihomolovi :)

      Vymazat
  10. Ááá, tenhle box je naprosto úžasný! Také si ho jednou pořídím, musím, právě jsem se rozhodla. :D Už jsem ho viděla, ale zadní strana obálek je pro mě novinkou. Je to fakt nádhera, všechny ty detaily... Kolik tě vyšel? Ať vím, kolik šetřit :D A odkud jsi ho objednávala? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si jej objednávala tady http://www.bookdepository.com/Special-Edition-Harry-Potter-Paperback-Box-Set-Inc-Scholastic/9780545596275 Obecně kupuju knihy v angličtině na těchhle stránkách, mám s nimi skvělé zkušenosti, mají tam spoustu různých vydání, takže si můžu vybrat podle obálky a navíc tam je poštovné zdarma :) a ta cena tam dost kolísá, já jsem to měla za 2.040, minulý týden to tam bylo za nějakých 1900 něco a teď je to zas o tři stovky dražší, než jsem to kupovala já.

      Vymazat
  11. Da se jeste nekde koupit? Nemuzu nikde na netu najit na sklade ��

    OdpovědětVymazat

Každý komentář potěší. Děkujeme :)