úterý 1. července 2014

1. narozeniny blogu + SOUTĚŽ o knihy a záložky


Je to tady, ta doba uběhla doslova jako voda a už je tomu přesně rok, co jsme si spolu - Veru a Adelica - založily blog, na oslavu tohoto úspěchu jsme si pro vás, naše čtenáře a také ostatní knižní blogery, připravily malou letní soutěž - nebojte, pravidla budou směšně jednoduchá a šanci na výhru má každý.

Pár úvodních slov:

Za ten rok se toho spoustu seběhlo a tak snad jen pár slovy - nakoupily jsme si hromady knih (to člověku vždy udělá radost), napsaly jsme desítky článků (ve dvou je to hned jednodušší), objevily jsme a přečetly spoustu krásných knih, které si budeme dlouho pamatovat a také pár těch, které jsme už skoro zapomněly, fotily jsme, sepisovaly, vymýšlely, snily a hlavně - potkaly jsme a poznaly spoustu úžasných lidí, o kterých se nám ani nesnilo, a staly jsme se součástí téhle úžasné blogové knižní komunity, asi toho nejlepšího druhu, jaký existuje! Děkujeme všem, kteří se na naší radosti podíleli, budeme se snažit být lepší a lepší...

To byla trocha nostalgie a teď už k samotné soutěži.

Pravidla soutěže:

1. musíte mít českou dodací adresu (omlouváme se, slovenští knihomolové, na Slovensko si napoprvé netroufáme)
2. do komentáře napište svou přezdívku, popřípadě jméno a příjmení (kdo se stydí, stačí jméno) a váš e-mail, na který vás můžeme kontaktovat v případě výhry, jakýkoliv kontakt můžete přihodit navíc, rády si vás přidáme na facebooku, podíváme se na vaši databázi knih...
3. a ta nejdůležitější část - doporučte nám nějakou knihu. každá vybereme jednoho výherce, takže můžete napsat oběma nebo jen jedné z nás, máte k dispozici náš blog, určitě najdete náš facebook a můžete se podívat i na naši databázi knih - Veru, Adelica, tip, který nám bude každé připadat jako ten úplně nejlepší, odměníme knihou a záložkami
4. nechceme po vás žádné sdílení navíc ani není možnost získat více bodíků za sdílení nebo sledování, ale samozřejmě nás vaše podpora potěší a soutěž se tak alespoň dostane k více lidem, takže pokud chcete, prosím sdílejte, někomu o soutěži řekněte, budeme jen rády

O co soutěžíte:

Jak už bylo řečeno, každá z nás vybere jednoho výherce, a tak jsme si pro vás každá připravila knihu a záložky.

Veru


Ready player one jsem letos četla a je ta naprosto dokonalá kniha, kterou věřím, že si zamilujete, moc ráda bych ji propašovala k více lidem, protože byla opravdu úžasná a pro mě nezapomenutelná.


A pokud by měl někdo z vás zájem, mohu vám poslat také vlastnoručně vyrobenou záložku, můžete si vybrat a klidně je mohu poslat i výherci od Adelice, není to nic extra, ale dělala jsem je s láskou a byla to dřina!

Adelica


Kdo Erebos četl, tomu se zalíbil, teď se navrátil do našich obchodů ve svém původním kabátku a může být jen váš!

Soutěž potrvá celé léto, tudíž do 31.8.2014, poté vybereme výherce a pošleme vám knihy a záložky. 
Přejeme vám hodně štěstí a spoustu úspěchů a přečtených knih!

Vaše Veru a Adelica

10 komentářů:

  1. Českou adresu mám, takže dobrý. :D Co se týče přezdívky: Daffodila a nebo někde i Zvrhlá Narciska. :))

    A troufla bych si - vám oběma - doporučit knihu Žena, která se ponořila do srdce světa. Neb je to taková pohádka pro dospělé, která v sobě skrývá jednoduchost, neb hlavní hrdinka je autistka. Můžete se kouknout na recenzi, budete-li chtít. :) (A ještě bych možná zauvažovala nad Sundej mi měsíc a Světlo mezi oceány.)

    http://nest-full-of-daffodils.blogspot.cz/2013/12/jsem-tedy-s-obtizemi-myslim.html

    Jinak jsem si Vás na Databázi s radostí přidala. :) A nasdílím ráda. :) Díky za soutěž, přeji fajnové léto a hlavně - Vše nejlepší k narozeninám!!!! Fůůůůůůfůůůůůů (to je frkačka, kdyby to nebylo poznat :)) )!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zapomněla jsem dodat, že ta záložka s krávou je dokonalá! :D A líbí se mi i ta prostřední ručně dělaná. :) Ty puntíkaté bych brala v modré. :D

      Vymazat
  2. 1. Jsem z Česka. :D
    2. Nessa
    Email: Sara.Kopalova97@seznam.cz
    FB: Sára Nessa Kopalová
    Databáze knih: Sarysek
    3. Co bych Vám doporučila..:) Tak třeba knížky od autorky Jojo Moyesové, nebo knihu Reset, pak třeba sérii Paranormálové, Prvních 100, sérii Hex Hall, sérii Bavettovi, Bez naděje, Ztracená naděje, knížky od Ricka Riordana, nebo Stephena Kinga, brzo se chystám přečíst si knížku Pod kupolí, možná znáte ten seriál..:)..pak třeba Měděného jezdce, Volání kukačky nebo Banku těl: Mladší. :)
    4. Sdílím zde: https://twitter.com/NessQua/status/483949550236090368

    Na Databázi jsem si Vás přidala. :) Přeji hezké prázdniny a všechno nej k blogovým narozeninám!..:)

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluju k prvnímu výročí, holky, věřím, že ve dvou se to táhne lépe, tak ať o šlape i další roky!
    Do soutěže se s dovolením nezapojím, ale ráda vám doporučím cokoli od mých nejmilejších: Márquez, Austenová, Čapek, Urban. Hezké léto, J.

    OdpovědětVymazat
  4. 1. ČR
    2. Melissa
    email: monicka.b@seznam.cz
    FB Sobíkova knihovna
    3. Tak jsem koukala holky že jste nečetli nic od April Linder napsala zatím dvě knihy a to Jane a Catherine - knihy jsou dvě takže si je pak navzájem prohodíte a můžete si popovídat o tom jak se vám knihy líbili

    OdpovědětVymazat
  5. Veru: Howlův putující zámek, vidím, že ty taky ráda pohádky :) A víc, víc, vííííc Neila Gaimana, máš ho tam směšně málo (myslím, že dvě jsem koukala :D) například Neverwhere :)
    Adelica: Koukám, že nějakou dystopii tam máš, takže třeba takovej Chaos Walking :) A taky by tu určitě platilo to doporučení na Neila Gaimana :) Některé jsou trošku drsnější, takže by některé víc sedly tobě, některé víc Verče. A možná bych tobě doporučila i All Souls trilogy ;)
    Monika, moncik.11@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Jackelin Mandragor, j.mandragor@gmail.com, http://jsem-letadylko.blog.cz
    Oběma bych vám doporučila knihu "Paměti imaginárního kamaráda". Je to novinka od nakladatelství Argo a rozhodně stojí za přečtení. Příběh vypráví imaginární kamarád Budo, kterého stvořil malý kluk jménem Max. Kniha je opravdu úžasná.

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. 1) ČR
    2) Pavlína Plevová, pavlinaplevova@seznam.cz
    3) Počátek - Jessica Khoury, Dech - Sarah Crossan, dobrá je i Jojo Moyesová nebo triologie Bavettovi od Katky Petrusové
    4) http://kouzelnysvetknih.blogspot.cz/2014/08/soutez-do-318_28.html

    OdpovědětVymazat
  9. 1. ČR
    2. DominikaCouf, xo-domissek-xo@seznam.cz
    3. těžké doporučovat nějakou knihu, ani kamarádce se nemusím trefit do vkusu, přesto se ráda zapojím :)
    Veru: Výlety pana Broučka (S. Čech), Kdo chytá v žitě (J. D. Salinger), Adelica: Svůdné zlo (W. Higgins), Drahokamy (K. Gier)
    omlouvám se, pokud knihy máte v to-read, v tak velkém množství jsem je možná přehlédla. nevěřím v to, že mé tipy budou nejlepší, snad ale i tak potěší a nebudou úplně mimo ;)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář potěší. Děkujeme :)