neděle 6. července 2014

Měsíční chvástačka za červen

Meme od Judit

Tento měsíc překvapivě brzy přináším článek se svými nejnovějšími přírůstky do knihovničky. Dělá to celkově 16 knih, rozhodně víc, než jsem přečetla! :)


Tady jsou všechny krásky pohromadě! Pěkný pohled.


Harry si vysloužil svůj vlastní článek a už čtu první díl *na vrcholu blaha*, brzy budou články spojené s maratonem.


Po Eragonovi přichází Eldest, těším se. Konečně mám doma i Hobita! A nádherná Ta druhá zapisovatelka. Knihy jsem dostala na výročí a asi si dokážete představit mou radost, když jsem běhala po knihkupectví a vybírala.


Těžko říct, která kniha vypadá nejlépe, jsou všechny dost dobré.


První stříbrná kniha snů. Stopařův průvodce po galaxii (též dárek od přítele, už si ho sám čte a furt se u toho směje!) a Analfabetka, která uměla počítat. Těším se!


Ošklivé už jsem četla (recenze - mrkněte, budu ráda). Hluboké pastviny, to by mohla být taková klasika v oboru sci-fi. A Sny o vůni citronů, kniha, kterou jsem v knihkupectví prostě nemohla nechat.

Četli jste některou z knih? Kterou mi doporučíte? A chtěli byste vidět ještě více z Pottera? :)

31 komentářů:

  1. Skvelé kúsky. Neskutočne ti závidím toho Harryho :3

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásné knihy. :)
    První stříbrnou ti moc závidím. :)
    Ta druhá zapisovatelka vypadá moc pěkně. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé knížky! :) Harryho moc závidím, mám doma komplet česky a první dva díly anglicky v těch krásných obálkách od Bloomsbury.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každé vydání Harryho je super doma mít. Taky mám to české, první. No a teď i tohle

      Vymazat
  4. Nádherné knihy! Jedinou knihu z tvých nových přírůstků, kterou jsem četla, jsi četla také - Oškliví. :-) Harryho moc závidím ^_^ Ostatní knížky také vypadají úžasně :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ooo, Harry! Co bych za tento nádherný box dala :). Úžasné knížky, spoustu z nich si chci přečíst - třeba Hobita nebo Ošklivé :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No doslova bys za něj dala nějaké dva tisíce..! :D

      Vymazat
  6. Ten Harry vypadá nádherně! :) A gratuluji k tolika novým knihám!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. Měla bych se tento měsíc krotit. Zatím se daří.

      Vymazat
  7. Bože, ten Harry je prostě dokonalý!!! Jinak závidím i Analfabetku a Stopařova průvodce. Sny o vůni citronů mají moc pěknou obálku, takovou lákavou. :)

    Jinak jsem četla Ta druhá zapisovatelka, byla jsem z knihy taková lehce zmatená, ale nakonec se mi dost líbila. :) Čekala jsem větší akci. :)

    Článků o Harrym není nikdy dost! Směle do toho! Jinak Ti určitě doporučuji Stopařova průvodce. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Průvodce se těším, netuším, proč jsem ho nepřečetla už dávno, ale musím si postupně pořídit celou sérii.. Já jsem u té Zapisovatelky podle anotace taky trošku na vážkách, ale třeba budu aspoň překvapená, to by bylo super. A články budou, už se mi to rýsuje v hlavě! :)

      Vymazat
  8. Krásné přírůstky, ten Harry je zkrátka dokonalý! Já ai objednala první díl německy, tak jsem na něj zvědavá. Závidím Ti hlavně takového skvělého přítele, když Ti dává knihy! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Německy? Tak to hledím, to bych tedy fakt nedala. Ač sem se němčinu učila celá léta, nějak jsem se rozhodla ji zapomenout a vyměnit za angličtinu :D nojo, on je hodný, co má se mnou dělat, aspoň je to snadné, knih jsou vždy stovky, co se dají koupit

      Vymazat
  9. Samé skvelé kúsky, hlavne Prvá strieborná a HP. A musím povedať, že ten HP vyzerá luxusne ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem na tu Stříbrnou knihu dost zvědavá, musím pak vyzvědět od Adelici, jaká byla, když ji čte.. :) A jsem děsně ráda, že se vám ten Harry všem tak líbí. Někdy loni jsem na něj slyšela i negativní reakce, ale teď samé pochvalné, ilustrátor ze sebe může mít radost.

      Vymazat
  10. Prosimtě, kde jsi koupila ten set Harryho Pottera? Je nádherný! Předem děkuji za odpověď:)

    http://booksaremydestiny.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.bookdepository.com/Special-Edition-Harry-Potter-Paperback-Box-Set-Inc-Scholastic/9780545596275 tady :) skvělý obchod

      Vymazat
  11. Jeee takhle pohromade sem Harryho jeste nevidela, mela bych si ho zase precist :)

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné vydání Harryho Pottera - já nemám doma ani to české :( Ale v budoucnu to hodlám napravit.. Jinak Eldest - pro mě nejtěžší přečíst tuto knihu z celé série, ale po přelouskání další díly stojí za to.. A Hobit - moje nejoblíbenější kniha a zrovna to nejkrásnější vydání - dobře jsi vybrala.. Tak tyhle příšůstky do knihovny ti vyloženě závidím..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :) Já jsem slyšela spíše negativní ohlasy na pozdější díly Eragona, hlavně poslední je prý dost nic moc, tak sama nevím, přála bych si, aby se mi líbily všechny díly, ten první byl skvělý. Já jsem žádné jiné vydání toho Hobita ani nechtěla, klidně bych si ho i pořídila anglicky, ale to ho neměli takového, tak jsem to vzdala... :D

      Vymazat
  13. nadherne kousky! zavidim toho harryho ten je proste bozsky <3

    OdpovědětVymazat
  14. Á, kompletní série HP v angličtině, neskutečně závidím. Já ji sháním z druhé ruky, takže mám zatím první, druhý a pátý díl:) Jinak, krásné knížky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je zas aspoň vzrůšo :) taky dobré.. Já jsem šla rovnou do toho boxu, sice jsem to zvažovala dlouho, však jsem ji taky chtěla rok.. ale nakonec jsem si to prostě koupila, neumím si nic moc odříct, jak se mám ráda :D

      Vymazat

Každý komentář potěší. Děkujeme :)