středa 27. srpna 2014

Ještě než začnu... (6)


Ahoj,
včera jsem zjistila, že můj stařičký foťáček je vybitý, tak jsem "Ještě než začnu..." přesunula na dnes, kdy už foťak spolupracuje. Pokud mě máte na facebooku, víte, že mi v úterý přišel balíček a já psala, že si z něj něco vyberu. Přišlo mi pět knih (uvidíte v chvástačce) a já se nedokázala ani pro jednu rozhodnou. Nakonec jsem sáhla do svých červencových zásob a vybrala si knihu Asylum od Madeleine Rouxové. Kniha má rozporuplná hodnocení a někteří jsou zklamaní, takže jsem zvědavá jak se mi bude líbit. Kniha mi připomíná Sirotčinec slečny Peregrinové, je plná obrázků a s mladšími hlavními hrdiny. 


Anotace:

Jakmile tam vstoupíš, ven už nikdy nevyjdeš…

Mezi minulostí a současností se mohou odehrávat (h)různé příběhy. Kniha plná obrazů, které jste možná již spatřili ve svých nočních můrách.

Dan Crawford tráví léto v přípravce pro nadané studenty v New Hampshire College. Starý dům, bývalý ústav pro nepříčetné a nesvéprávné zločince, skrývá mnohá tajemství. Dan se svými přáteli Abby a Jordanem prozkoumávají temná zákoutí pochmurného domu, postupně je přepadají noční můry a dohánějí nevysvětlitelné události, mysteriózní zprávy a fotografie.

Brzy zjišťují, že ne náhodou všichni tři tráví prázdniny právě na tomto místě. Ústav totiž v sobě ukrývá klíč k velmi temné minulosti, která přátele spojuje. A jistá tajemství se derou na povrch.



(nechápu proč se tenhle obrázek otočil... za to se omlouvám)


5 komentářů:

  1. Mám ji půjčenou od kamarádky, protože mi sdělila, že prý si to nemám kupovat, že mi to půjčí, ale jí, že se to až tak nelíbilo. Ale asi to není úplně její šálek čaje :) Tak uvidím :) Těším se na recenzi, jestli se s námi podělíš o dojmy :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky :) pokud to nebude vadit, tak bych tě upozornila na dvě chybičky. ;) Např. "..takže jsem zvědavá jak se mi líbí. " Buď už ji čteš, nebo budeš číst, tak jsem to pochopila, takže by tam měl být asi budoucí čas. :) A máš tam tuto větu dvakrát, že jsi zvědavá, jak se ti bude líbit hned pod sebou. Neber to jako výtku. :) Jen kamarádská rada ;) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za upozornění, většinou chyby vidím, až článek publikuji, ale dnes jsem jakási roztěkaná, tak jsem si to po sobě nepřečetla. Ještě jednou děkuji :)

      Vymazat

Každý komentář potěší. Děkujeme :)