sobota 6. září 2014

Měsíční chvástačka za srpen

Léto je asi nevhodné období na nakupování knih, alespoň u mě tomu tak určitě je, protože se pravidelný přísun nových knih dost ztenčil, což mi nevadí, protože neustálý problém s místem a časem mi stejně téměř nedává spát.


Šest knih, opět bohužel blbé prostředí a málo světla, ale ono je to u nás už v tom počasí takové dost neblahé.


Statistickou pravděpodobnost lásky na první pohled jsem již četla, recenze. Cupcakes at Carrington's jsem objednávala už snad před sto lety, ale nevšimla jsem si, že je to pre-order a nakonec mám knihu až teď, chtěla jsem něco co by bylo spojené s kávou a prostředím kavárny, tak si ji pak v nějaké olomoucké přečtu. :)


Na Zapomenutou jsem náhodou narazila a už jsem o ní párkrát slyšela, takže jo! A nakonec Scarlett Thomasová, využila jsem výhodných balíčků u Hosta a chmátla po knihách od ní. o PopCo jsem poprvé slyšela na brněnském knižním srazu.


A zbytek balíčku - Náš tragický vesmír a Konec pana Y, všechny tři mají takový zajímavý úsporný vzhled, podle nějakých hodnocení nejsou všechny vyrovnaně dobré, tak uvidíme.


A ještě Thomasová zezadu.

Četli jste některou z knih? Řekněte mi někdo, že se vám něco od té Thomasové líbilo, prosím! :D

8 komentářů:

  1. Úžasné knihy! Asi tě zklamu, ale ani jednu z výše uvedených jsem nečetl. :D Konec pana Y jsem si chtěl už hodně dávno koupit, ale potom z toho nějak sešlo... každopádně mi to ale jednou někdo doporučil jako knihu, která je opravdu hodně dobrá... tak mi potom aspoň řekneš, jestli měl ten dotyčný (nebo dotyčná?) pravdu! :D ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobře, ráda podám echo, já upřímně doufám v to, že se ten dotyčný nespetl, protože to bych byla zklamaná a to já u knih nerada :D a třeba si ji nakonec přečteš dříve než já!

      Vymazat
  2. Zapomenutou jsem cetla ted v lete a byla to moc zajimava oddychovka, doporucuju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, nevím, jestli ji v létě ještě stihnu, už asi nee, mám trošku jiné plány na další dny, ale ona se bude hodit i do zimy :)

      Vymazat
  3. Zapomenutou jsem četla aje opravdu krásná určitě si ji co nejdřív přečti. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nu, nevím, jestli to bude co nejdříve, spíše trochu později, ale přečtu, přečtu! :)

      Vymazat
  4. Jé, moc pěkné. :) Zapomenutou a Statistickou pravděpodobnost lásky na první pohled mám doma a doufám, že je brzy přečtu. :)
    Těším se na recenze. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nápodobně :) Statistická pravděpodobnost už tu recenzi dokonce má.

      Vymazat

Každý komentář potěší. Děkujeme :)