středa 10. září 2014

Miss kniha no. 2


Úvodní článek s informacemi k jednotlivým kategoriím můžete nalézt zde.

Celá skupinka pohromadě v plné kráse.



1. Čarokrásná víla


Někomu by se mohlo zdát, že Chatrč zapadá spíše do kategorie Ledové královny, pro mě je to však jasná víla, je úžasně tajemná až mystická, má až téměř hmatatelný nádech té tiché krásné atmosféry, v téhle obálce mají zkrátka dozajista prsty víly.

2. Holka krev a mlíko


Nese na sobě tíhu světa a snad proto je tak těžkopádná, u téhle slečny se ošklivé stává krásným a krásném občas ošklivým, ta krása tam ovšem je, v mnoha podobách.


Bujné tvary jí vůbec neubírají na ladné kráse.

3. Romantická duše


Hravá, lehká, není třeba od ní čekat mnoho, samozřejmě krásná, tím přístupným způsobem, pro někoho možná trochu laciným způsobem, každý má jiný pohled na krásu.

4. Paní nevyzpytatelná


Je krásná, to rozhodně, ale takovým tajemně odstrašujícím způsobem, jen pokud má člověk cit pro minimalistickou krásu, potom si ho tahle frajerka získá snadno. A on dál nebude mít vůbec ponětí, co se skrývá za tou fasádou.

5. Ledová královna


Ach tak krásná, ach jak děsivá, jemný sníh, výstražný pohled, rudá a bílá, jako vášeň a chlad zároveň, doslova vražedná kombinace krásy.

Pro dnešek vše, kategorie naplněny, dle mého samými skvosty, co vy na ně? 
Omlouvám se za mdlost fotografií, knihy by si zasloužily lepší světlo a lepší ruku fotografovu, ale tohle je pro mě právě cvik, takže snad jednou.

3 komentáře:

  1. vážně hezkej článek ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty knížky mají krásné obálky :) jen bych při focení knih na kupičce knihy otočila, aby jejich tituly nebyly vzhůru nohama :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mame asi trosku jiny vkus na obalky :)))

    OdpovědětVymazat

Každý komentář potěší. Děkujeme :)