sobota 4. října 2014

Měsíční chvástačka za září

meme od Judit.

Na září jsem plánovala menší pauzu v nakupování knih. Nakonec jsem si jich stejně pár pořídila, znáte to, takže ona pauza byla přesunuta na říjen, uvidíme!


Všechny krásny pohromadě v mém novém pokoji (představím vám ho později). Celkem tedy devět kousků. 


Tyhle knihy jsem si pořídila na databázi knih, objednávala jsem Artemise Fowla a pán mě upozornil, že mám od něj už Nádherné bytosti a má i dvojku a tedy Nádhernou temnotu, tak jsem si ji vzala, tahle série se mi zatím líbí. Dlouhé měsíce jsem se snažila sehnat v knihkupectvích Nikdykde od Gaimana, ale nedařilo se mi, nakonec jsem na to šla touhle cestou a konečně ho mám!


Na začátku měsíce jsem se na otočku vypravila do Neoluxoru a chtěla si koupit něco z katalogu, když jsem ten člen. Koho krysák kousne jsem měla v náručí ještě před tím, než jsem překročila práh knihkupectví. No a k tomu jsem si vzala Zůstaň se mnou. Ta filmová obálka je krásná, tak snad to bude stát za to, kniha i film. Už i  mě dorazil Wreck This Journal, tak později vytvořím nějaký článek s malůvkami. :)


Nedávno jsem strávila jeden večer a noc s Adélkou u ní doma. Byl to naprosto úžasný večer a navíc jsme si objednaly knihy od Joty. Nejdříve jsem si povolila dvě, a pak jsem to teda uhrála na tři a objednala si Čistého, Zimní příběh (Adelica mi tvrdí, že to mám brát jako výzvu, páč je to šíleně tlusté) a Zloděje příběhů. Všechny vypadají neodolatelně, že? 

To je pro měsíc září vše, vcelku pohodové množství knih (stále ovšem mnohem víc, než kolik měsíčně přečtu :D). Máte některou knihu také? :)

9 komentářů:

  1. Taky jsem to odložila na říjen :D A super kousky! Těším se na Wreck ach škoda, že jsem takový umělecký dřevo :D

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná hromádka. :-) Koho Krysák kousne je úžasná kniha, vážně ji zbožňuji a ráda se k ní vracím... :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Četla jsem akorát Zůstaň se mnou. Jsem šílená ostuda. :-D

    OdpovědětVymazat
  4. wreck by som veľmi chcel a zostaň so mnou mám doma len ešte neviem kedy sa k tomu dostanem :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja tiež pridávam moje vyplnené úlohy Wrecku na svoj blog, tak sa teším aj na tvoje. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Wreck this journal jsem si také nedávno pořídila a nesmírně mě to baví :D Akorát mám asi nějakou jinou verzi než Ty. Krásné přírůstky, některé mám také, ale zatím jsem nečetla, takže neporeferuji :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krasne prirustky!! :) Me hrozne zaujal Zimni pribeh, ale jelikoz jsem si rekla, ze uz knihy do Vanoc nakupovat nebudu, tak si o nej napisu jeziskovi :D

    OdpovědětVymazat
  8. zari jsem taky mela na nakupy (prekvapive!) chudsi, drzela jsem se a to hodne :-D cetla jsem Jestli zustanu a videla jsem i film. Z tvych prirustku me laka Zimni pribeh, sice jsem videla film a nic moc, ale ta knizka ma nadhernou obalku a je pekne tlustoucka :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář potěší. Děkujeme :)