středa 5. listopadu 2014

Číst se (ne)dá všude no. 3


Úvodní článek můžete nalézt zde.

Tohle by mohlo býti trochu ožehavé téma, tak bych dopředu ráda řekla, že v žádném případě nezlehčuji ani nezesměšňuji místo, na kterém se tohle focení odehrávalo. Naopak, uvědomuji si hrůznost té doby a lidí, kteří konali zlo. To nic nemění na tom, že pokud je nějaké prostředí vhodné právě pro tento projekt, bude to nejspíš to zachycené na dnešních fotkách. Tak buďte shovívaví a berte to jako výzvu. Děkuji.



Ano. Vyfotila jsem se čtouc v Březince. 


Nevěřili jste, že vymyslím nějaké nechutné místo na čtení. Vedle transportu, kde se převážely tisíce nevinných a určitě úžasných lidí na jistou smrt, je to podle mě šílené a nechutné dostatečně.


A nakonec poslední záběr. Nebýt toho, co šíleného se tu dělo a některých budov a tak, bylo by to celkem hezké místo. Myslím co se týče přírody. A pro vás je to další důkaz, že číst se opravdu (ne)dá všude.

Ještě znovu na závěr - nikoho jsem se nechtěla dotknout, nevysmívám se a nic nezlehčuji. Prostě se s věcmi srovnávám s knihou v ruce. 



2 komentáře:

  1. Skvělé fotky :) Bývalé koncentrační tábory mají hrozně zvláštní atmosféru a když se tam někdy náhodou člověk ocitne za slunečného dne, tak si řekne, sakra, tady by mohlo být hezky, nebýt....
    Každopádně skvělý nápad :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář potěší. Děkujeme :)