pátek 14. listopadu 2014

Ještě než začnu... (16)


Ahoj,
dnes Vás seznámím s knihou, kterou všichni určitě znáte. Jedná se o poslední díl Povstalecké trilogie, knihu jsem si koupila v březnu, nějak jsem se k ní nehrnula, protože druhý díl se mi moc nelíbil. Ve středu jsem si psala se Žanetkou a nějak tato série přišla na přetřes...  Ani jedna jsme knihu nečetli a shodli jsme se, že si děj druhého dílu moc nepamatujeme. Tak jsem sáhla do knihovničky a přečtla jsem poslední dvě strany a hned mi to naskočilo... Ten konec byl tak otevřený, jak jsem na to mohla zapomenou? Tak jsem po knize sáhla a jsem vážně zvědavá jak to celé dopadne.



Anotace:
Na frakcích založená společnost, v níž Tris Prior kdysi věřila, je v troskách – zničená násilím a mocenskými boji, zjizvená ztrátou a zradou. Když tedy dostane možnost prozkoumat venkovní svět, neváhá, je připravená. Třeba právě za plotem ona i Tobias naleznou společný lehčí život, svobodný od zbytečně komplikovaných lží, zamotaných vztahů a bolestných vzpomínek.

Ale Trisina nová realita je mnohem alarmující než ta, co nechala za sebou. Staré objevy jsou rychle zbaveny své důležitosti. Výbušné nové pravdy mění srdce těch, které miluje. A Tris tak znovu musí bojovat, aby dokázala pochopit složitost lidské povahy – i své vlastní – zatímco čelí rozhodování o odvaze, oddanosti, obětavosti a lásce.

Vyprávění ze dvou pohledů přivede sérii k silnému závěru a odhalí tajemství dystopického světa, jenž uchvátil miliony čtenářů.




1 komentář:

Každý komentář potěší. Děkujeme :)