sobota 6. prosince 2014

Měsíční chvástačka za listopad


Meme od Judit.

Minulý měsíc jsem se mohla pyšnit tím, jak málo knih jsem měla. Byla jsem za opravdového šetřílka.. Tento měsíc jsem se ovšem "nakoukla" do Levných knih, takže je počet lehce vyšší - celkem deset knih


Sice jsem velice akčně fotila o víkendu, tudíž dřív a za světla, ale stejně můj pokoj je prostě imrvére tmavý. To nikdy lepší nebude.


Po Lesohradu jsem dříve už pokukovala na databázi knih. Teď jsem jej našla v Levných knihách a udělala *hop* a už ji vláčela s sebou. Lesohrad, Šedá smrt, Večernice. Četli jste to někdo? Mě to hrozně láká, tak snad nebudu zklamaná. :)


Moje první pořádná kuchařka.


Vánoce s Nigellou jsou opravdu vymazlená kniha. Nikdy jsem k těmhle ofotkovaným užitkovým knihám netíhla, ale tahle si mě získala.


Mrzí mě, že fotky jsou takové, jaké jsou, ale bohužel se na lepší nezmůžu a chci vám ukázat, jak to vypadá zevnitř.


Nejradši bych to napekla a navařila všechno.


A je to i dobrá inspirace co se ozdob a různých drobností týče.


Krev elfů uspěla na jedničku, Sapkowski si opravdu šplh, tak jsem hned chmátla po Posledním přání. Nedávno jsem si koupila první díl Artemise Fowla, je jich plno, takže když jsem objevila Operace Arktida za pár korun v Levných knihách, vzala jsem ji též.


The Book Thief jsem si kupovala s Janičkou v Praze a už se s knihou chlubila. Brzy na ni dojde a já si dám re-reading. Tady se můžete mrknout na recenzi Zlodějky. Henry's Sisters by mohla být milá kniha na nějaká horká letní odpoledne, figuruje v ní jídlo, moje velké hobby! :D


Pro zajímavost i fotky jejich "zadnic"


Zahrada Lovec už má na blogu recenzi. Recenzní výtisk od úžasné Jany Richterové a jejího manžela z nakladatelství Kruh.


VYHRÁLA JSEM KNIHU! Juchůů. Na narozeninovo-knižním sraze s Knižním kukátkem. Mám i záložky, ale s těmi se pochlubím ve spešl článku o sraze, ať se neopakuju.

Znáte knihy? Klidně mi nějakou doporučte. A co máte nového vy?

18 komentářů:

  1. Super knížky, hlavně Zaklínač. :-) Kuchařka vypadá skvěle, mám ráda, když recepty doplňují hezké fotky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty fotky mě na tom taky hodně táhly, bez nich bych si ji určitě ani nekoupila :)

      Vymazat
  2. Lesohrad jsem četla, zajímavá knížka, i když jsem ani netušila, že jich je víc. :) Poslední přání jsem teď začala, Zaklínač je skvělý. Na Zlodějku knih v angličtině se chystám taky, přitáhla jsem si ji ze Skotska - ukořistěná za tři libry a s tou krásnou původní obálkou. ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super, jsem ráda, že se Lesohrad líbil. Sapkowski nemá chybu. A Zlodějka bude v originále nejspíš ještě lepší než česky, což bude naprosto famózní :)

      Vymazat
  3. Upřímně mě zaujala kniha Zahrada Lovec - jsem zvědavá na recenzi. No a na Zaklínače se už také nějakou dobu chystám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přečti si obojí, ráda si pak počtu, co jsi na to říkala! :)

      Vymazat
  4. Cetla jsem jen Zaklinace a Zlodejku. Ale Lesohrad vypada zajimave :-) Doufam (a zaroven se desim), ze se brzy dostanu do Lk :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To není "jen"! Ano, LK vyvolávají nadšení a děs v ten stejný moment :D

      Vymazat
  5. Nigellu mám hodně ráda asi si tu kuchařku také koupím. :))

    OdpovědětVymazat
  6. Zaklínače mám jen dvojku, jednička v té době nebyla k sehnání a od té doby jsem se k tomu, pořídit si ji, jaksi nedostala :D :) A Operaci Arktida jsem dala kámošce, protože jen tak objevit knížku ze série, kterou čte, v Levných knihách, to je něco - ale to už bylo vlastně minulý rok :D :) Každopádně krásné přírůstky :) Jinak zas bych měla si přečíst nějakou tu anglickou knížku.. No, po Vánocích si nějakou pořídím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si zas koupila toho Zaklínače trojku, přečetla to a pak chtěla jedničku a nebyla, tak sem chvíli čekala a naštěstí to šlo rychle a už ji mají! Jo, čtení v angličtině je super! :)

      Vymazat
  7. Odpovědi
    1. To ještě chvíli potrvá, než ho nasbírám celého :)

      Vymazat
  8. Krásné nové knihy, jinak ta kuchařka vypadá úžasně :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A je suprová, nejradši bych to zkusila všechno :D

      Vymazat

Každý komentář potěší. Děkujeme :)