úterý 20. ledna 2015

Ještě než začnu... (25)


Tuhle knihu jsem si kupovala relativně nedávno. Asi někdy v září. Zaujala mě ukázka na film. Knihu jsem půjčila kamarádce a musela jsem ji slíbit, že si ji přečtu ať si o ní můžeme popovídat, tak svůj slib splňuji a vrhám se na ni. Jsem opravdu zvědavá, snad mě nezklame.



Anotace:
Vzpomínky: právě ty definují, kým jsme. Bez paměti člověk přestává existovat. A právě takto žije Christine, která po autonehodě ztrácí paměť pokaždé, když usne. Každý nový den je pro ni první a zároveň poslední. Její manžel Ben jí každé ráno trpělivě vypráví její vlastní život a obětavě se o ni stará… Anebo je vše trochu jinak? Christine se podaří za pomoci mladého doktora začít psát deník, a jeho stránky jí jednoho dne prozradí: Nevěř svému muži. Napsala to však vůbec sama? Jak se lze dopátrat pravdy o minulosti, když jediné, co znáte, je dnešek?




4 komentáře:

  1. Tak na tvůj názor na tuto knihu jsem zvědavá, protože mně se líbila strašně moc, byla jsem z ní úplně hotová. Napsala jsem na ni i recenzi: http://knihomolcino.blogspot.cz/2014/09/driv-nez-pujdu-spat.html
    Tak ať se ti také líbí. Přeji hezké čtení :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím jsem na začátku, ale chytlo mě to... Tvoji recenzi si přečtu až knihu dočtu :)

      Vymazat
  2. Kniha vypadá opravdu zajímavě :). Až na ni někde narazím, určitě si ji přečtu :D

    OdpovědětVymazat
  3. Zvu vás všechny na mou *giveaway* o voňavé ceny :-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář potěší. Děkujeme :)