čtvrtek 30. dubna 2015

Měsíční chvástačka - duben


Měsíc duben utekl jako voda a je tu další chvástačka, jelikož jsem v tomto měsíci měla první celkem slušnou výplatu, tak se to odrazilo i v počtu knih. Tento měsíc to je 12 knih a převládá samotný král hororu - Stephen King.

Tak se na to pojďme blíže podívat.



Všechny krásky pohromadě.


Ze série Temná věž jsem nadšená, zrovna čtu první díl a líbí se mi. Byly to dobře investované peníze. Více fotek jste mohli zahlédnout v Královsky temném unboxingu.


Kniha Stephen King jde do kina mi přišla teprve v úterý. Knihu jsem měla vyhlédnutou už delší dobu, ale přišla mi celkem drahá, nakonec jsem ji objevila na facebooku v bazaru u jedné milé paní, s kterou jsem už jednou obchodovala. Kniha obsahuje pět povídek, které byly zfilmované i s poznámkami autora. Nejvíc se těším na povídku 1408 a na Děti kukuřice. Knihu O psaní jsem si pořídila na den knih bez DPH, ta obálka je prostě nádherná.


Za překlad knihy Šepotání jsem se modlila už dlouhou dobu a jak jsem se dozvěděla, že má vyjít, samozřejmě jsem ji musela mít a dokonce jsem ji sehnala na bazaru za příjemnou cenu. Dálecká generace je další kniha, kterou jsem si pořídila na dnu bez DPH. Jsem na ni zvědavá, samozřejmě mi nesměla chybět, i když dálekové nejsou zrovna moje oblíbená rasa. Jako poslední tu máme knihu Marco, kterou jsem vybojovala na aukci klubu knihomolů.

To je za duben vše. Jsem zvědavá co přinese měsíc květen a jelikož mám teď pravidelný příjem chtěla bych si postupně dokupovat knihy Stephena Kinga. Uvidím jak to dopadne. 
Jaké byly vaše přírůstky? 

5 komentářů:

  1. Super knihy :) já si pořídila tuším 9knih q sepotani mezi nima bylo taky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné knihy! Především mě zaujala v poslední době velmi populární a čtená kniha Šepotání :)
    http://milujemekihy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. A zas provokuje s tým Kingom. :) ...nádherné kúsky

    OdpovědětVymazat
  4. Šepotání bych si ráda koupila. Krásné knihy. :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář potěší. Děkujeme :)