středa 12. srpna 2015

Vyhodnocení letní narozeninové soutěže


Nedávno Knižní louka slavila své druhé narozeniny. Za odměnu dostala zbrusu nový vzhled a aby toho nebylo málo, uspořádala jsem při téhle skvělé příležitosti soutěž. Ta trvala celý červenec a nakonec soutěžilo pro mě až neuvěřitelných 33 lidí!

Vyhodnocování bylo opravdu těžké, ale poctivě jsem si všechny odpovědi knihomolů přečetla (několikrát) a nakonec vybrala vítěze.

Druhé místo (a tedy výběr knihy z nabídky těch, co mám již doma) si vydobila naše Terezka aneb She is a bookaholic a k zaslání si vybrala Zmizelou.


První místo jsem nakonec udělila za odpověď Marielle de Nebe (Hřbitov mého já) a ta si vybrala nové vydání Stopařova průvodce po galaxii (skvělý výběr!).



Protože se mi spousta odpovědí opravdu líbila a bylo mi nakonec líto, že mám výher tak málo, rozhodla jsem se, že ještě třem šťastlivcům, pokud budou chtít, pošlu vlastnoručně vyrobenou záložku (jejich vzhled je zatím ve hvězdách).

No a záložky poputují Casion, Adri Gom a dívce jménem Nerya.

Knihy i záložky pošlu co nejdříve, pokud vám hned zítra nepřistanou ve schránce, buďte prosím trpěliví, přijdou cobydub.

Co zbývá? Snad jen vám všem poděkovat, že jste se zúčastnili soutěže. Že chodíte alespoň někdy k nám na blog a stále vás neopustila chuť do čtení. Užívejte si léta, dělejte to, co vás baví a hlavně čtěte!

2 komentáře:

  1. Gratulujem víťazkám a ďakujem, že som medzi šťastlivcami so záložkami :-) Najmä ma teší to, že sa ti moja odpoveď páčila :-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář potěší. Děkujeme :)