neděle 3. srpna 2014

Měsíční chvástačka - červenec

Meme od Judit

Ahoj,
tentokrát se Vám hlásím s měsíční  chvástačkou za měsíc červenec. V červenci se mi nastřádalo 7 knih.

Hned na začátku měsíce jsem od kamarádek, které mě navštívili,dostala dvě knihy k narozeninám (s měsíčním předstihem.) a úžasný knihomolský hrníček.



Knihu Hra věží už doma mám a i jsem ji četla, ale i tak mě potěšila. Když Vám dá někdo knihu, kterou jste četli a moc se Vám líbila, je to známka toho jak dobře Vás zná. Kniha Černý kocour a jiné hororové povídky má úžasné ilustrace. :) Jak knihu budu číst určitě nějaké nafotím. A úžasný hrníček, z kterého mám ohromnou radost.


V bazaru na databázi knih jsem sáhla po severské krimi Vír, protože detektivek není nikdy dost a slečna nabízela i knihu Smolný rok za směšnou cenu, tak jsem po ní sáhla. Démonologa jsem si chtěla přečíst ještě než od autora vyjde Zloděj příběhů. Všechny tři knihy mě svou anotací zaujali, tak snad mě nezklamou.



Poslední den v měsíci jsem si byla u dobrovského vyzvednout objednávku z e-shopu. Kniha Asylum mi samozřejmě nesmí chybět. Už jsem na ni čekala snad čtvrt roku a samozřejmě závěr Demonat mi nesmí chybět a už se těším a jsem zvědavá jak série dopadne. Knihu si plánuji přečíst hned po Kingovi, kterého ale asi budu číst ještě dlouho. Vůbec nemám čas poslední dobou, a to jsem prosím nezaměstnaná. Ale v horkých dnech raději blbnu se sestřenkou a bratránkem na bazéně. 


Jako poslední všechny krásky pohromadě :)
Jelikož budu mít za pár dní narozeniny, tak jsem strašně moc zvědavá co přinese za knihy měsíc srpen :)

11 komentářů:

  1. Všetky knihy také dosť strašidelné. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Asylum mě zaujalo, když jsem ho zahlédla na databaziknih. Tak jsem zvědavá, jak se ti bude líbit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Super knihy. :) Hra věží tu na mě čeká na poličce. :)
    Asylum jsem dočetla nedávno a zklamalo mě to. :(

    OdpovědětVymazat
  4. Z těchto knih bych si moc přála Asylum a Démonologa. :)
    A ten hrnek je úplně boží.

    OdpovědětVymazat
  5. super kousky. asylum bych si taky rada sehnala, minimalne kuli tomu, ze ve tme sviti ... :-D :-D a ten hrnecek je bozi!

    OdpovědětVymazat
  6. Díky holky, no sice jsem si Asylum koupila, ale než se k němu dostanu, tak to může trvat.
    Nikol Hra věží je úžasná, určitě si ji přečti.
    Musím vzkázat kamarádkám, že hrníček sklidil úspěch :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jeee ten hrnecek!!! :) a jinak Demonologa zavidim :))

    OdpovědětVymazat
  8. Hru věží jsem si dneska taé pořídila, tak jsem an to zvědavá. Každý má na to jiný názor, tak uvidím, co na to řeknu já. Jinak se jdu kouknout na databazi, třeba taky něco ulovím. :D Ten smolný rok by se mi taky líbil. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tady na této chvástačce je krásně vidět naše odlišnost. Já jsem si pokoupila samé takové veselé letní knihy plné naděje a barviček a ty sis zase prosadila svou s těmi temnými a strašidelnými, které bych nemohla mít ani u postele, abych se nepodělala strachy. Adélečko, dobrá spolupráce! :P

    OdpovědětVymazat
  10. Asi vyměním kamarádky. :D Ty stávající nějak nenosí a nenosí (knihy). :D
    Všechny knihy vypadají krásně, ale ten hrníček je prostě top. Kdybych si u knihy nemohla dát čajík nebo kapučínko, tak to není ončo, takže mám hrníčků habaděj, ale takový ani jeden! :D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář potěší. Děkujeme :)