středa 19. listopadu 2014

Číst se (ne)dá všude no. 4


Úvodní článek naleznete zde.

Po předešlých fotkách z koncentračního tábora nyní přináším něco velmi blízkého. S mojí úžasnou kamarádkou Janičkou jsme si udělaly takový školní výlet do Prahy (dost možná bych i na tohle téma mohla naťukat článek, ta představa se mi totiž zamlouvá - ano, to se stane!) a mimo jiné jsme navštívily i tamní Olšanský hřbitov a já tuto situaci hned zneužila k nafocení projektu.


Olšany měly v den naší návštěvy dokonale mystickou náladu


Ač to není na záběru vidět, padala rosa, byla mlha a velice pochmurné ráno (asi sedm hodin)


Listí, zima, spousta těch, co byli dříve lidmi chodící po světě stejně jako teď my, já a kniha


Podmínky nebyly ideální, ale kvůli knihomolství jsem se hecla a statečně se nechala fotit i na těch nejmokřejších místech


Nikdykde na hřbitově, vcelku příhodné, nemyslíte?

Možná to někomu bude připadat divné (s tím počítám), ale nám se na hřbitově opravdu líbilo. Hlavně v jeho starších částech. Všechny ty stromy, opadané listí, břečťan, ta atmosféra. Bylo to skvělé. 

Děkuji své fotografce za pomoc, you rock!


5 komentářů:

  1. Čítať na cintoríne mi nepripadá divné, ani to nie je divné, že sa vám tam páčilo. Ja som tiež rada na cintoríne, lebo je tam pokoj a úprimne nechápem ľudí, čo sa cintorínov boja. Podľa mňa sa treba báť živých ľudí, nie tých mŕtvych.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky. Na hřbitově bych opravdu číst nemohla. :))

    OdpovědětVymazat
  3. Tahle série se mi zatím líbí nejvíc, Venoušku. A Olšany mají skvělou atmosféru už jen kvůli těm spisovatelům, kteří tam leží. Na podzim jsou ještě krásnější, jak je vidět na fotkách. Jen tak dál, fandím Ti :-*

    OdpovědětVymazat

Každý komentář potěší. Děkujeme :)