pondělí 30. září 2013

Mé knižní série *5*

Meme od Roxanne.
Dnes se podíváme na Anna Series, jde jen o dva díly, ale stojí za přečtení. Já osobně mám raději kratší série o maximálně pěti dílech. Příběhy natahované na patnáct dílů mě pomalu začínají nudit.

1. Jak ses o téhle sérii dozvěděla?
V knihkupectví jsem dostala letáček s výpisem novinek. Název Anna krví oděná mě rozesmál. Ani nevím proč. Pak jsme se bavili s Veru a ona mě nějak navnadila (a to sérii ani nečetla), tak jsem si knihu koupila.

2. Kolik dílů jsi zatím stihla přečíst?
Samozřejmě oba dva. Jsou to krátké knihy a dobře se čtou.

3. Co na tuhle sérii říkáš?
Přes počáteční skepsi se mi série líbila.

4. Který díl z celé série máš nejraději?
Osobně se mi víc líbil druhý díl, přišel mi víc akční a napínavý.

5. Jaká je tvoje oblíbená postava, proč?
Měla jsem ráda kocoura Tybalta a Casovu maminku.

6. Kterou postavu fakticky nemůžeš vystát?
Občas mě štvala samotná Anna a taky Cas. 

7. Když porovnáš originální a české obálky, které se ti líbí víc?
V obálkách jsou rozdíly pouze v maličkostech, takže nemohu říct.

8. Která obálka se ti líbí nejvíc?
Líbí se mi první díl. Druhý díl je moc červený (červenou barvu mám ráda, ale všeho moc škodí).

9. Existuje nějaká scéna na kterou jen tak nezapomeneš?
Jasně! Moc se mi líbila scéna z druhého dílu, kde procházeli lesem sebevrahů. To bylo strašidelné a nezapomenutelné. 

3 komentáře:

  1. Tato série je skvělá! :))) Les sebevrahů byl hrozný! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jmenuji se Miroslava Němcová, z regionu Český Krumlov (Česká republika). Po 12 letech manželství jsme byli s manželem v jedné z trav, dokud mě konečně neopustil a přestěhoval se do Kalifornie, kde jsem s jinou ženou. Cítil jsem, že můj život skončil a mé děti si myslely, že už nikdy neuvidí svého otce. Snažil jsem se být silný jen pro děti, ale nemohl jsem ovládnout bolest, která trápí mé srdce, moje srdce bylo plné smutku a bolesti, protože jsem byl do svého manžela opravdu zamilovaný. Každý den a noc o něm přemýšlím a vždy si přeju, aby se ke mně vrátil, byl jsem opravdu naštvaný a potřeboval jsem pomoc, takže jsem hledal pomoc online a narazil jsem na web, který navrhl, že Dr. Osagiede může pomoci získat zpět věci rychle. Cítil jsem, že ho vyzkouším. Kontaktoval jsem ho a řekl mi, co mám dělat, a udělal jsem to, pak pro mě udělal kouzlo Láska. O 48 hodin později mi můj manžel opravdu volal a řekl mi, že mi a dětem tak moc chybí, tak úžasné !! Tak se vrátil tentýž den s velkou láskou a radostí a omluvil se za svou chybu a za bolest, kterou způsobil mně a dětem. Od toho dne bylo naše manželství silnější než dříve, díky Dr. Osagiede. on je tak mocný a já jsem se rozhodl podělit se o svůj příběh na internetu, že Dr. Osagied skutečné a silné kouzlo kouzlo, že budu vždy modlit, aby žili dlouho pomáhat svým dětem v době potíží, pokud jste tady a potřebujete své Ex zpět nebo se váš manžel přestěhoval do jiné ženy, už neplakejte, kontaktujte toto mocné kouzlo. Zde je jeho e-mailová adresa: doctorosagiede75@gmail.com nebo whatsapp +2349014523836 viber na +2349014523836

    OdpovědětVymazat

Každý komentář potěší. Děkujeme :)